ÇTSO'dan kadın atağı

33 kişilik meclisinde 1 kadın üyesi bulunan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası,  33 kişiden oluşacak 'Kadın Girişimciler Kurulu' kuracak. Çerkezköy TSO yetkilileri, oda üyesi gerçek kişi tacir

GÜNDEM 7.01.2019 17:05:00 0
ÇTSO

Konuyla ilgili açıklama yapan ÇTSO yetkilileri, ‘Kadın Meclisi’ için hazırladıkları ve TOBB’ne sundukları yönerge doğrultusunda TOBB tarafından Kadın Girişimciler Kurulu ve İcra Komiteleri çalışma esaslarında değişiklikler yapıldığını belirtti.

 

BAŞVURULAR BAŞLADI

 

Kadın üyelere verdikleri sözü tuttuklarını ve 33 kişiden oluşacak ‘Çerkezköy TSO Kadın Girişimciler Kurulu’nu kuracaklarını ifade eden yetkililer, “Çerkezköy TSO üyesi gerçek kişi tacir veya tüzel kişilerin ortağı, yönetim kurulu üyesi, yöneticisi, genel müdürü olan kadın üyelerimizi ‘Kadın Girişimciler Kurulu’ üyesi olmaya davet ediyoruz. ‘Kadın Girişimciler Kurulu’ ile ‘Genç Girişimciler Kurulu’ üyeliği başvuruları başladı. Başvurular 22 Ocak Salı günü saat 17.00’a kadar odamıza şahsen yapılacak” dedi.

 

BAŞVURULAR 22 OCAK’TA SONA ERECEK

 

Başvuruların 22 Ocak’ta sona ereceğini belirten yetkililer, seçmen listeleri ile seçim tarihi yeri ve saatinin 11 Şubat Pazartesi gününden itibaren oda hizmet binasında ve odanın internet sitesinde yayınlanarak duyurulacağını belirtti. Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve Genç Girişimciler İcra Komitesi seçimleri 27 Şubat Çarşamba günü Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılacak.

 

Haber / Özge MERİÇ