Okul Aile Birliği'nden okula destek programı

Metin Seçkin Ortaokulu Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından okula destek ve katkı amaçlı 'Dayanışma Çayı' etkinliğinin bu yıl 2'ncisi düzenlendi.

GÜNDEM 6.01.2019 16:51:00 0
Okul Aile Birliği

Koray Düğün Salonu'nda saat 13:00'da düzenlenen Dayanışma Çayı etkinliğine; Metin Seçkin Ortaokul Müdürü Arif Zenginal, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Kalbiye Marangoz, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları ve Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte veliler ve öğrenciler katıldı.

 

"ÇOCUĞUMUZUN MUTLULUĞU HER ŞEYDEN DAHA ÖNEMLİ"

 

Program Metin Seçkin Ortaokulu Okul Müdürü Arif Zenginal'ın konuşmasıyla başladı. 2. Dayanışma Çayı programının düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Okul Müdürü Arif Zenginal, "Biz okulumuzdan Metin Seçkin Ortaokulu ailesi olarak bahsediyoruz. O yüzden burada da yine bir aile gibi hep birlikte eğlenmeyi umuyoruz. Velilerimizi burada görmüşken, okuldan beklentileriniz var biliyoruz. Bizlerin de öğrencilerimizden beklentilerimiz var. Bizim öğrencilerimizden ilk beklediğimiz şey elbette akademik olarak belli noktalara gelmeleri. Fakat biz önce iyi birer insan olmalarını bekliyoruz. Eğitimimizde tamamında derslerimizde okuldaki bütün etkinliklerimizde buna yer vermeye çalışıyoruz. Herkes gece gündüz çalışarak mesleki anlamda iyi bir doktor olabilir, iyi bir hakim olabilir ama verdiği kararlarda, yaptığı çalışmalarda iyi bir insan olması hepimiz için daha önemli. Çerkezköy'e hepimiz ülkenin farklı noktalarından geldik. Büyükşehir olması sebebiyle daha da büyüyecek. Biz sokaklarda huzurla yürüyeceğimiz bir şehir hayal ediyoruz. Bunun içinde çocuklarımıza önce iyi bir insan olmaları gerektiğini öğreteceğiz. Biz okulda bunu vermeye çalışıyoruz sizlerden de tek dileğimiz çocuklarınızı akademik anlamda birer yarış için zor durumda bırakmayın. Çocuğunuzun notu 100 olmuş 90-95 olmuş bunlar önemli değil. Bunlar çalışınca yapılabilecek şeyler. Ama çocuğunuzun mutlu olması hepiniz için daha önemli olmalı. Biz çocuklarımızın mutluluğunu umursuyoruz. Sizlerden de bu noktada destek bekliyoruz. Hepinize teşekkür ediyor iyi eğlenceler diliyorum" sözlerine yer verdi.

 

ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

 

Metin Seçkin Ortaokulu Okul Müdürü Arif Zenginal konuşmasının ardından Metin Seçkin Ortaokulu Okul Aile Birliği Üyelerine teşekkür ederek çiçek takdim etti. Çiçek takdiminin ardından öğretmenler veliler ve öğrenciler düzenlenen Dayanışma Çayı etkinliğinde doyasıya eğlendi.

 

Haber / Özge MERİÇ