Doyasıya dans ederek eğlendiler

Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü tarafından 6 yaş altı çocuklara yönelik '2019'a Merhaba' partisi düzenlendi. Renkli görüntülere sahne olan yeni yıl partisinde çocuklar, yüz boyama, balon patl

GÜNDEM 3.01.2019 14:12:00 0
 Doyasıya dans ederek eğlendiler

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından 4 yıl önce kurulan ve 8 binin üzerinde üyesi ile Trakya’nın en büyük sivil toplum örgütlerinden biri olan Süleymanpaşa Çocuk Kulübü, 6 yaş altı üyelerini 2019’a Merhaba partisinde buluşturdu.

 

ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

 

Süleymanpaşa Belediyesi Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi’nde düzenlenen 2019’a Merhaba partisinde çocuklar; yüz boyama, balon patlatma, boyama gibi farklı etkinliklerin yanı sıra doyasıya dans ederek gönüllerince eğlendi. Çocuk Kulübü tarafından organize edilen partiye katılan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, çocukların ve ailelerin mutluluklarını paylaştı. Partide çocuklara Mutlugiller çizgi roman karakterleri Ali ve Şirin de eşlik ederek çocuklarla dans etti. Yaklaşık 2 saat süren parti renkli görüntülere sahne olurken, partiye çocuklar ve aileleri büyük ilgi gösterdi. Süleymanpaşa Çocuk Kulübü’nden yapılan bilgilendirmede çocuklara yönelik etkinliklerin 2019 yılında artarak süreceği ifade edildi.

 

Haber / Yakup KARATEPE