"Daha güzel bir Çerkezköy için çalışmalarımızı sürdüreceğiz"

Yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayınlayan Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, "2019 yılında da hep birlikte daha güzel bir Çerkezköy için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

GÜNDEM 30.12.2018 13:38:00 0

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajda “2018 yılını geride bırakırken, geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve gençlerimizin daha huzurlu, mutlu ve müreffeh bir hayat sürmeleri konusunda umutlu olduğumuz yeni bir yıla giriyoruz” dedi.

 

“ÖNEMLİ BİR YILI GERİDE BIRAKIYORUZ”

 

Devletin ve milletin sanayi alanında farklı bir yeri olan Çerkezköy’ü başta huzur ve güvenlik olmak üzere her anlamda daha yaşanabilir bir şehir haline gelmesi için kamu kurum ve kuruluşları, belediye ve sivil toplum kuruluşları ile koordinasyon içinde önemli bir yılı geride bıraktıklarını kaydeden Abban “2019 yılında da hep birlikte daha güzel bir Çerkezköy için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hiç kuşkusuz bu hususta Çerkezköy’de yaşayan her bir vatandaşımıza da önemli görevler düşmektedir. Bu anlayışla ilçemizin ve ülkemizin bugüne kadar elde ettiği başarıları yeni başarılarla perçinlemeli, çocuklarımıza daha güzel ve müreffeh bir ülke bırakmanın çabası ve çalışması içerisinde olmalıyız” dedi.

 

“BİZLERE DÜŞEN İLÇEMİZ VE ÜLKEMİZ İÇİN ÇALIŞMAK”

 

Abban  “Ülkemizin birlik ve beraberliğine, halkımızın huzur ve güvenine kasteden hain terör saldırılarına maruz kalarak hayatını kaybeden masum vatandaşlarımıza ve şehit olan güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve aziz milletimize bir kez daha sabır ve başsağlığı diliyorum. Dün olduğu gibi bugün de, yarın da birlik ve beraberliğimize yönelen bu tehditlerin başarıya ulaşma şansları yoktur. Bizlere düşen; birlik ve beraberlik içerisinde birbirimizi daha çok severek ilçemiz ve ülkemiz için çalışmaktır. Çerkezköy‘de yeni bir yılı karşılamanın sevincini tüm Çerkezköylü  hemşehrilerimizle gönülden paylaşıyor, yeni yılın ilçemiz insanlarına ve ülkemize güzellikler getirmesini diliyor, ilçemizde görev yapan sivil, asker tüm kamu personelinin, özel sektör çalışanlarının, basın mensuplarının, saygıdeğer Çerkezköylülerin yeni yılını içtenlikle kutluyorum” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ