"Karmakarışık" kahkahalar

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü tarafından Kültür ve sanat etkinlikleri kapmasında yönetmenliğini büyük usta Haldun Dormen'in üstlendiği "Karmakarışık"

GÜNDEM 26.12.2018 16:53:00 0

Dün saat 19:30’da Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Konferans Salonu’nda sahnelenen “Karmakarışık” adlı tiyatro oyununa Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ile eşi Vahide Abban, Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Vize Kaymakamı Soner Zeybek, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Güngör Karakoç, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Murat Yiğiter, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci,  3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Ömercikli, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Elay, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri Saim Buyurk, İlyas Kum ve Ahmet Temiroğlu, ile Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ile dernek üyeleri ve sanatseverler katıldı.

 

“YOĞUN İLGİYLE İZLENDİ”

 

Kültür ve sanat etkinliklerine bir yenisini daha ekleyen Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü, yönetmenliğini büyük usta Haldun Dormen’in üstlendiği “Karmakarışık” adlı tiyatro oyununa ev sahipliği yaptı. Karmakarışık isimli komedi oyununu yoğun ilgiyle izleyen seyirciler oyun boyunca kahkahalara boğuldu. Oyunun bitmesiyle birlikte, sanatçılar dakikalarca ayakta alkışlandı. Oyunun sonunda protokol tarafından oyunculara çiçek takdim edildi.

 

OYUNUN KONUSU

 

“Karmakarışık” adlı tiyatro oyununda Erkan Taşdöğen, Fatih Kahraman, Ali Ersin Yenar, Rüyam Perihan Dirin ve Özden Çiftçi'nin yanı sıra Ebru Demirdöven, Aral Seskir, Sinan Cem Çabuk, Cem Şahin ve Suzan Sabancı gibi usta isimler rol aldı. Oldukça etkileyici sahne performanslarının olduğu komedi oyununun konusu ise " Richard Phillips adında saygın bir bakanın rakip partinin sekreteriyle küçük bir kaçamak yapmak için bir otel odası tutmasının ardından otel odasında bir cesetle karşılaşmaları üzerine olaylar içinden çıkılmaz ve karmakarışık bir hal alması anlatıldı.

 

Haber / Seda AKYOL