Üniversite öğrencileri Kent Park'ı ziyaret etti

Namık Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğrencileri Çerkezköy Kent Park'ı ziyaret etti. Çerkezköy Kent Park 1. Etap ile yapımı devam eden 2. Etap'taki çalışmaları inc

GÜNDEM 19.12.2018 13:45:00 0
Üniversite öğrencileri Kent Park

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin otobüsleri ile Çerkezköy'e gelen ve Kent Park'ı ziyaret eden 50 üniversite öğrencisi tamamlanan ve yapımı devam eden projeler hakkında bilgilendirildi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapan mühendis ve teknikerler tarafından Çerkezköy Kent Park 1. Etap ile yapımı devam eden 2. Etap'ta yapılan çalışmalar hakkında üniversite öğrencilerine teknik bilgiler verildi.

 

ÖĞRENCİLER KENT PARKI İNCELEDİ

 

Namık Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğrencileri, 15 bin metrekare alan üzerinde kurulan 1. Etap'ta 9 bin metrekare sert zemin taş döşemesi, 4 bin 600 metrekare rulo çim ve sulama sistemi, süs bitkileri, 46 adet dekoratif aydınlatma direği, fitnes grubu, 2 takım çocuk oyun grubu, 410 metre koşu yolu, bin 550 metrekare kauçuk zemin, 5 adet satış büfesi, 305 metrekare alana sahip kafeterya ve kent mobilyalarını inceleme imkanı buldu. Yapımı devam eden, 35 bin metrekare alana sahip 2. Etap'ta kuru havuz, çocuk oyun alanları, açık hava gösteri alanları, kaykay pisti, spor sahaları, engelsiz temalı park alanı, boşu yolu, bisiklet yolu, restoran, cafe, satış büfeleri, köprü aydınlatması ve kent mobilyalarının yapım ve kurulumu hakkında teknik personelden bilgiler aldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin en büyük yeşil alan projelerinden biri olan Çerkezköy Kent Park'ta tamamlanan ve devam eden çalışmaları teknik personel eşliğinde inceleyen üniversite öğrencileri, NKÜ Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi'nde edinmiş oldukları teorik bilgileri, pratiğe dönüştürme imkanı bulduklarını dile getirdi.

 

Haber / Özge MERİÇ