"İlçelerde kendi adaylarımızla seçime gireceğiz"

İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, Tekirdağ'da 11 ilçede kendi adayları ile seçime gireceklerini, Büyükşehirde ise Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayına destek vereceklerini açıklad?

GÜNDEM 17.12.2018 18:12:00 0

İYİ Parti olarak Tekirdağ’da yerel seçimlere hazır olduklarını söyleyen Alkaya, “İYİ Parti Genel Merkezi ve CHP ile yapılan anlaşma gereği; Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı için CHP adayı için işbirliği yapılacak. Genel Merkezimizin ilçe belediyeleri konusunda bağlayıcı bir kararı şu ana kadar tarafımıza ulaşmadı. Genel merkezimizin talimatı ile aday adaylığı süreci tüm ilçelerimizde başlatıldı. Dolayısıyla seçimlere büyük bir gayretle hazırlıklarımızı sürdürüyoruz” dedi.

 

“İLÇELERDE KENDİ ADAYLARIMIZLA SEÇİME GİRECEĞİZ”

 

İlçe belediye başkan aday adaylığı ve meclis üyesi aday adaylığı başvurularının 21 Aralık’a kadar devam edeceğini söyleyen Alkaya, “Partimize başvurular sayısal olarak tahminimizin de üstündedir. Bazı ilçelerimizde tek, bazı ilçelerimizde ise birden çok başkan aday adayı başvurusu var. Başvuruların çokluğundan ve ortaya çıkan heyecandan; ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde yönetecek kadrolarımızın hazır olduğunu görüyoruz. Bu gayret ve heyecan 31 Mart akşamı başta Süleymanpaşa olmak üzere bir çok ilçe belediyesinin İYİ Partili kadrolarla yönetileceğini göstermektedir” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU