Feci kazada 3 kişi ölümden döndü

Tekirdağ-İstanbul yolu üzerinde döner kavşağı kaçırınca geri manevra yapmak isteyen otomobile, arkadan gelen bir otomobilin hızla çarpması sonucu 3 kişi yaralandı. Yaralılar Namık Kemal Üniversitesi Ar

GÜNDEM 14.12.2018 18:39:00 0
Feci kazada 3 kişi ölümden döndü

İddiaya göre, kaza öğlen saatlerinde Tekirdağ İstanbul yolu 15. kilometrede meydana geldi. İstanbul yönünden Tekirdağ istikametine giden ve sürücüsü belirlenemeyen 59 ZK 508 plakalı otomobil, döneceği kavşağı kaçırınca geri manevra yapmak istedi. Bu sırada aynı yönde seyir halinde olan Suat Kaya'nın kullandığı 59 B 4526 plakalı otomobil geri manevra yapan otomobile hızla çarptı. Çarpmanın etkisi ile 15 metre sürüklenen otomobil hurdaya dönerken, manevra yapan otomobilde sürücü ve yolcu olarak bulunan, Aladdin Tiftik ile Sertaç Ercan yaralandı.

 

TEDAVİ ALTINA ALINDILAR

 

Yaralılar, olay yerine gelen kaza kırım, 112 ve trafik ekiplerinin çalışmalarıyla sıkıştıkları yerden çıkartılarak Namık Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 59 B 4526 plakalı otomobilin sürücüsü Suat Kaya ise kazayı yara almadan atlattı. Karayolları ekipleri yola saçılan cam parçalarını temizdi. Kaza yapan araçların kaldırılmasıyla yol yeniden trafiğe açıldı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU