Vali Yıldırım'dan Kapaklı çıkartması

İlçelere iade-i ziyaretlerde bulunan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım dün de Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy ile Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'yı ziyaret etti. Vali Yıldırım, Kapak

GÜNDEM 14.12.2018 17:15:00 0
Vali Yıldırım

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, ilçelere düzenlediği iade-i ziyaretler kapsamında dün de Kapaklı’yı ziyaret etti. Saat 15:30’da İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın Tekirdağ İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş ile birlikte Kapaklı’ya gelen Vali Yıldırım, kaymakamlık binası önünde kurum müdürleri tarafından karşılandı.

 

MUHTARLARLA TOPLANTI YAPTI

 

Karşılamanın ardından kaymakamlık makamına geçen Vali Yıldırım, basına kapalı yaptığı görüşmeden Kapaklı ile ilgili Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy’dan bilgi aldı. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Vali Yıldırım, kaymakamlık toplantı salonunda Kapaklı’daki mahalle muhtarları ile toplantı yaptı. Basına kapalı yapılan toplantıda muhtarların özellikle askerlik şubesi ve Yıldızkent Kavşağı’na üstgeçit ile ilgili taleplerin yanı sıra PTT’deki gişe memuru ihtiyacını da dile getirdikleri öğrenildi. Çerkezköy-Kapaklı-Saray bölgesinde araç muayene istasyonu kurulmasını talep eden muhtarların, ilçedeki nöbetçi eczane sayısının da 2’ye çıkarılmasını istedikleri öğrenildi.

 

BAŞKAN MANDALI’YA İADE-İ ZİYARET

 

Muhtarlarla yaptığı toplantının ardından Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya iade-i ziyarette bulunan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, belediye binası önünde Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve belediye birim müdürleri tarafından karşılandı. Yıldırım’a belediye ziyaretinde Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy ile İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ve Tekirdağ İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş da eşlik etti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU