Ulusan'dan anlamlı ziyaret

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan  ve Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş  Metin Seçkin Ortaokulu'nda öğrenim gören Spina Bifida  hastası Özge Maran

GÜNDEM 13.12.2018 16:43:00 0
Ulusan

Çerkezköy'e gelerek çeşitli ziyaretlerde bulunan Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ve beraberindekilerle birlikte Metin Seçkin Ortaokulu'nu da ziyaret etti.

 

HEDİYELERİNİ VERDİ

 

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan ve Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Metin Seçkin Ortaokulu Öğretmenler Odası'nda; Okul Müdürü Arif Zenginal, Okul Müdür Yardımcıları Ümmügülsüm Arslan, Mert Kaya ve Caner Sönmez, 5. sınıf öğrencisi İrfan Kaya ve 7. Sınıf öğrencisi Özge Marangoz ve Özge Marangoz'un annesi Okul Aile Biriliği Başkanı Kalbiye Marangoz ile bir araya geldi. Doğuştan Spina Bifida hastası olan Özge Marangoz'un bir haberini gazetede gördüğünü dile getirerek ziyaret etmeye karar verdiğini belirten Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Spina Bifida ve Hidrosafali hastalığıyla dünyaya gelen İrfan Kaya ile de bir araya geldi. Herhangi bir talep ve isteklerinin olup olmadığını soran Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan ve Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş Özge Marangoz ve İrfan Kaya'ya hediyelerini verdi.

 

 12 AMELİYAT GEÇİRDİ

 

Spina Bifida hastalığıyla dünyaya gelen 7. sınıf öğrencisi Özge Marangoz 2 yıl tekerlekli sandalye kullanmasının ardından  geçirdiği ameliyatlarla koltuk değneğiyle yürümeye başladı. 12 ameliyat geçiren ve hala fizik tedaviye devam eden Özge Marangoz'un ilerleyen yıllarda tekrar ameliyat olması gerektiği belirtildi.

 

9 KEZ AMELİYET OLDU

 

Doğuştan Spina Bifida ve Hidrosafali hastası olan 5. sınıf öğrencisi İrfan Kaya'nın 1 senedir tekerlekli sandalye kullandığı belirtilerek daha önce anne kucağıyla okula gidip geldiği kaydedildi. 9 kez ameliyat olan ve fizik tedaviye devam eden İrfan Kaya'nın ilerleyen zamanlarda birden fazla ameliyat geçirme  ihtimalinin olduğu kaydedildi.

 

Haber / Özge MERİÇ