Düzenli: İyi kadrolara ihtiyaç var

Erkan Düzenli, İYİ Parti'den Çorlu Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı. Başvuru evraklarını İl Başkanı Sertaç Alkaya'ya teslim eden Erkan Düzenli, "Ben Erkan Düzenli

GÜNDEM 12.12.2018 14:28:00 0
Düzenli: İyi kadrolara ihtiyaç var

Erkan Düzenli, İYİ Parti’den Çorlu Belediye Başkan Aday Adaylığı için resmi müracaatını yaptı. İl Başkanı Sertaç Alkaya ve Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Kazım Rıfkı Ayan'ın da katıldığı aday adaylığı programında konuşan Erkan Düzenli, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in liderliğinde ‘Bismillah’ diyerek, Türkiye İyi olsun diyerek yola çıktık. İyi bir ülke için, huzurlu bir toplum için, özgürlük ve demokrasi için, güçlü ve mutlu bir Türkiye için cesaret ve kararlılıkla çalışmalarımıza başladık” dedi.

 

ÇORLU İYİ OLACAK

 

İYİ Parti İlçe Teşkilatı’nda Kurucular Kurulu Üyeliği, Eğitim Kültür ve Sanattan Sorumlu Başkan Yardımcılığı ve sonrasında Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüttüğünü söyleyen Düzenli “31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde, Çorlu Belediye Başkan Aday Adaylığı için, beraber yola çıktığımız kıymetli arkadaşlarımın ve ailemin destek ve teşvikleri ile belediye başkanlığı aday adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım. Ben Erkan Düzenli olarak; dürüstlük, kararlılık ve sonsuz hizmet aşkı ile Allah nasip ederse, bu görevi icra edeceğime huzurlarınızda şimdiden söz veriyorum. Başarılı belediyecilik için, yetkin ve çalışkan kadrolara, İyi kadrolara ihtiyaç olduğunun sonuna kadar bilincinde olduğumu bilmenizi isterim. Çorlu halkına mesajımız şudur: Yenileceğiz, güçleneceğiz, mutlu bir ilçe olacağız, Çorlu iyi olacak” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU