Mandalı: Oyun grupları beden gelişimine katkı sağlıyor

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından, Kapaklı genelinde parklarda bulunan mevcut oyun grupları yenilenirken, yeni açılan park alanlarına konulan çocuk oyun gruplarının montaj Ã?

GÜNDEM 10.12.2018 15:04:00 0
Mandalı: Oyun grupları beden gelişimine katkı sağlıyor

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, oyun gruplarının çocukların beden gelişimine de katkı sağlayacağını belirterek, "Çocukların büyük ilgisini çeken eğlenceli ve hareketli dizaynları ile oyun parklarını tamamlamak için ideal oyun grupları, çocukların eğlenirken spor yaparak sağlıklı yaşamalarına da yardımcı oluyor. Yeni nesil oyun grupları çocukların daha çok beden gelişimine katkı sağlıyor. Dolayısıyla çocuklarımızın bedensel gelişimine hizmet eden oyun grupları sayısını artırmak ve oyun algılarını değiştirmek için parklarımıza yeni nesil oyun gruplarının montajını yapıyoruz" dedi.

 

"ÇALIŞMALARI KISA ZAMANDA TAMAMLAYACAĞIZ"

 

Çocukların ailelerinin gözü önünde rahatça oynayabilecekleri, yetişkinlerin ise gönül rahatlığı ile spor yapabilecekleri alanlar yaratmayı amaçladıklarını belirten Mandalı, "Kısa zamanda bu oyun grupları ve spor aletlerinin montajını tamamlayacağız. Ancak yaptığımız bu çalışmalara Kapaklı halkının sahip çıkması gerekiyor. Özellikle mahallelerde çocuk oyun parkları ve spor aletlerinin kırılıp dökülmemesi en büyük temennimiz. Şimdiden çocuklarımıza ve Kapaklı halkımıza hayırlı olsun" ifadelerine yer verdi.

 

Haber / Seda AKYOL