DOÇEK 117 kilometre pedal çevirdi

Keşan Doğa Çevre ve Kültür Derneği hafta sonu iki farklı faaliyete imza atarak "Keşan-Yeni Karpuzlu-Keşan" güzergahın 117 kilometre pedal çevirdi. 

GÜNDEM 10.12.2018 14:49:00 0
DOÇEK 117 kilometre pedal çevirdi

Keşan Doğa Çevre ve Kültür Derneği, Tevfik Karakaş, Burak Serin ve Mert Yetiş'ten oluşan bisiklet ekibi tarafından önümüzdeki dönem farklı yaş kategorilerindeki Türkiye Şampiyonası'na hazır oldukları belirtildi.

 

"KARŞI YAKAMIZ" PARKURUNA DAVET ETTİLER

 

Her hafta sonu düzenli bir şekilde doğa yürüyüşlerine devam eden ve doğa sporlarını tanıtmaya çalışan Keşan Doğa Çevre ve Kültür Dernek üyeleri bu kez Dişbudak-Karlıköy arasında faaliyetlerini sürdürdü. Sabah erken saatlerde Dişbudak Köyü'nden başlayan yürüyüşe eşlik eden üyeler, rüzgarsız ve oldukça sakin bir hava ve aralıklarla yağan ince bir yağmur eşliğinde doğadaki güzelliklerin ve tertemiz havanın keyfini çıkardı. Kahve molaları ve sohbetler eşliğinde güle oynaya devam eden yürüyüşte öğle yemeği molasını Karlıköy Göleti'nin manzarasında veren ekip üyeleri yemek sonrası arazideki patikaları kullanarak Karlıköy'e ulaşarak faaliyetlerini sorunsuz bir şekilde tamamladı. Keşan DOÇEK Yöneticileri yaptıkları açıklamada kapalı ve yer yer yağışlı bir havaya rağmen evde oturmak yerine doğada olmayı seçen tüm katılımcılara teşekkür ederek, doğada olmayı ve yürüyüşü seven herkesi önümüzdeki hafta Gelibolu Tayfur Köyü yakınlarında "Karşı Yakamız" adını verdikleri parkurda yapılacak olan faaliyete davet.

 

Haber / Cengizhan KÜPELİOĞLU