Hız düşürücü kasis sayısı arttırılıyor

Ergene Belediyesi, yaya ve araç trafiğini rahatlatmak amacıyla cadde ve sokaklardaki kauçuktan yapılı reflektörlü hız kesici kasis sayısını arttırıyor.

GÜNDEM 10.12.2018 14:39:00 0
Hız düşürücü kasis sayısı arttırılıyor

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Ergene’de okul önleri ve sokak aralarında yaya ve araç trafiğini rahatlatmak amacıyla cadde ve sokaklardaki kauçuktan yapılı reflektörlü hız kesici kasislerin monte çalışmalarına devam ediyor. Yapılan çalışmalarla öğrencilerin ve vatandaşların karşıdan karşıya geçmeleri için güvenliğin sağlanmış olacağı belirtildi.

 

"ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR"

 

Yeşiltepe Mahallesi Işık Caddesi üzerine yeni hız düşürüşü kasisleri monte eden Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı olan ekipler, çalışmanın tespit edilen diğer cadde ve sokaklarda da yapılacağını belirtti. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Ergene’de yaya ve araç trafiğini düzene koymak adına çalışmalarımız devam ediyor, bu çalışmalarımızdan biride cadde ve sokaklara monte edilen hız düşürücü kasisler. Araçların hızlarını düşürmek için okul önlerine ve tespit edilen cadde ve sokaklarımıza bu kasislerin monte işlemlerine ilerleyen günler de de devam edeceğiz" dedi.

 

Haber / Cengizhan KÜPELİOĞLU