CHP'den parti binasına destek yemeği

CHP Tekirdağ İl Başkanlığı bir milyon 400 bin TL'ye parti binası satın aldı. Paranın büyük bir kısmı Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından karşılandı. Perşembe Pazarı Ruşen Güne?

GÜNDEM 8.12.2018 20:56:00 0
CHP

CHP Tekirdağ İl Başkanlığı tarafından parti binasına destek için Karaevli Düğün Salonu’nda düzenlenen yemeğe CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, CHP Tekirdağ Milletvekilleri İlhami Özcan Aygun, Candan Yüceer, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İL Başkanı Mehmet Ali Işıkgör, ilçe belediye başkanları partililer katıldı.

 

ELDE EDİLEN GELİR BİNA İÇİNE AKTARILACAK

 

CHP Tekirdağ İl Başkanlığı tarafından düzenlenen dayanışma yemeğinden elde edilen gelirin bina için aktarılacağı açıklandı. Bir milyon 400 bin liraya alınan 2 katlı binanın bir milyonunun CHP Genel Merkezi tarafından karşılandığı belirtildi. Kalan paranın bir kısmının partinin kasasından bir kısmının ise toplanan desteklerden karşılandığı kaydedildi.

 

YAPILAN ELEŞTİRİLERİ DEĞERLENDİRDİ

 

Düzenlenen destek yemeğinde konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Almanya ziyaretinde Türk-Alman Parlamenter Grubu'nda yer alan parlamenterlerle görüşmesi sonrası yapılan eleştirileri değerlendirerek, "Biz bu ülkenin bütünlüğünden yanayız. Bizim abdestimizden şüphemiz yoktur. Bu parti Mustafa Kemal'in kurmuş olduğu savaş meydanlarında emperyalizme kafa tutan ve bugüne kadar bu ülkeyi bölmek isteyen her türlü emperyalist politikalara karşı duran, emperyalistlerin her türlü girişimine karşı duran bir partidir. Biz onların söylediklerini dinleriz, bunların içerisinde yanlışlar varsa eleştirileri yaparız. Ama bizim kırmızı çizgilerimiz bellidir. Biz hiçbir ayrılıkçı ile dini etnik cinsel herhangi bir ayrım yapan hiç kimseyle aynı çizgide olmadık, olmayacağız. Biz bu ülkenin bütünlüğünden yanayız. Cumhuriyet Halk Partisi, Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu, kuruluşun ve kurtuluşun partisidir" sözlerine yer verdi.

 

Haber / Özge MERİÇ