Yeni yönetim Akşener'i ziyaret etti

Geçtiğimiz ay İYİ Parti İlçe Başkanlığı görevine getirilen Ali Darıcı, yönetimi ile birlikte İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etti.

GÜNDEM 7.12.2018 17:06:00 0
Yeni yönetim Akşener

Bir süre önce ilçe başkanlığına getirilen Darıcı, ilçe yönetimini oluşturdu ve partide görev dağılımı yapıldı. Kemal Topuzlar, Şirin Genişoli ve Ersan Çınar ilçe başkan yardımcısı olarak görevlendirilirken, Saffet Acat İlçe Muhasibi, İlyas Balkan İlçe Sekreteri, Tayfun Güngör Teşkilat İşlerinden Sorumlu, Cengiz Ataklı Sivil Toplum Kuruluşları ve Halkla İlişkilerden Sorumlu, Kübra Mamuk Basın Yayın ve Medyadan Sorumlu, Jale Irmak Sosyal Politikalar ve Kadın Politikalarından Sorumlu, Deniz Gülçiçekli Araştırma Ve Geliştirmeden Sorumlu, Hürmüz Varol Ekinci Eğitim, Kültür Ve Sanat Politikalarından Sorumlu, Ali Murtaza Tiryaki Mahalli İdarelerden Sorumlu, Gülay Kurukaya Ekonomiden Sorumlu, Fevzi Dede Seçim İşleri, Hukuk Ve İnsan Haklarından Sorumlusu, Hilmi Akça Sanayi, Teknoloji, Çevre ve Gençlik Politikalarından Sorumlu oldu.

 

ANITKABİR’İ DE ZİYARET ETTİLER

 

Görev dağılımının yapılmasının ardından İlçe Başkanı Ali Darıcı ve yönetim kurulu üyeleri İYİ Parti’nin meclisteki grup toplantısına katılırken, sonrasında da Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan ile birlikte İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etti. Akşener, yönetim kurulu üyeleri ile tek tek fotoğraf çektirdi. Akşener, Tekirdağ’ın ilk defa girdikleri genel seçimlerde güzel bir başarıya imza atarak bir milletvekili çıkardıklarını dile getirirken, Darıcı ve yönetimine de başarılar diledi. İYİ Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ali Darıcı ve yönetim kurulu üyeleri Anıtkabir’i de ziyaret etti.

 

Haber / Özge MERİÇ