Vali Canalp kurumları ziyaret etti

Edirne Valisi Ekrem Canalp, Keşan'da bulunan bazı kurum ve kuruluşları ziyaret etti. Keşan'ın dinamik bir ilçe olduğunu belirten Canalp, "Keşan'ın ideal bir nüfus yapısı var. İdealist ve dinamizmi tems

GÜNDEM 6.12.2018 14:56:00 0
Vali Canalp kurumları ziyaret etti

Keşan’a gelerek Kaymakamlık, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Keşan Belediyesi ve Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi'ni ziyaret eden Canalp ardından Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Vali Canalp, "Keşan’ın ideal bir nüfus yapısı var. İdealist ve dinamizmi temsil ediyor,  esnafı gezdiğimizde bu dinamizmi görüyorum. Ben inanıyorum ki bu dinamizm Keşan’a bir Keşan daha yapacak potansiyel var bunu kendi içinde barındırıyor. Önümüzdeki dönemde Keşanlılarla beraber aşk ile şevk ile çalışarak Keşan üzerine bir Keşan daha koyacağız. Yapılmış olan, yapılacak olan güzel işler de var. Yapılan işlerde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

 

YENİ BİR VİZYON OLUŞTURULMASI GEREKİYOR

 

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası'nı da ziyaret eden Canalp, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Orkun Özkaya ve Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı tarafından karşılandı. Bölge oda borsa başkanları ve meclis üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan Ekrem Canalp, bölgenin ekonomik yapısı ve değerlendirilmesi gereken fırsatlarına dikkat çekti. Çanakkale Köprüsü başta olmak üzere bölgeyi etkileyecek diğer gelişmeleri de göz önünde bulunduran Canalp, Keşan’ın ve bölgenin zaman kaybetmeden yeni bir vizyon oluşturması gerektiğine değindi. Canlalp, Organize ve planlı bir şekilde bölgenin geleceğine yönelik bir çalışma ortaya koyulması gerektiğini kaydetti.

 

Haber / Yakup KARATEPE