AK Parti, Edirne adayını da açıkladı

Geçtiğimiz ay, Tekirdağ'ın da aralarında bulunduğu 60 belediye başkan adayını kamuoyuna tanıtan AK Parti, 14 ilin daha belediye başkan adayını açıkladı. Recep Tayyip Erdoğan'ın açık

GÜNDEM 6.12.2018 13:47:00 0
AK Parti, Edirne adayını da açıkladı

Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin dijital ortamda yürüttüğü propaganda faaliyetlerine ağırlık vereceğini dile getirdi.  Bugüne kadar 60 büyükşehir veya il belediye başkan adaylarının ismini kamuoyuyla paylaştıklarını belirten Erdoğan, "Bugün 14 büyükşehir veya il belediye başkanımızın ismini daha açıklıyoruz. Böylece toplam 74 şehrimizin büyükşehir veya il adaylarını kamuoyumuza tanıtmış oluyoruz" ifadelerini kullandı.

 

EDİRNE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KORAY UYMAZ

 

Başkan adaylarının isimlerini harf sırasına göre okuyan Erdoğan, Ağrı Belediye Başkan adayı Savcı Sayan, Aksaray Belediye Başkan adayı Enver Dinçer, Bilecik Belediye Başkan Adayı Nihat Can, Erzincan Belediye Başkan adayı Cemalettin Başsoy, Edirne Belediye Başkan adayı Koray Uymaz, Iğdır Belediye Başkan adayı Adil Aşırım, Isparta Belediye Başkan adayı Şükrü Başdeğirmen, Kars Belediye Başkan adayı Ensar Erdoğdu, Kırşehir Belediye Başkan adayı Yaşar Bahçeci, Kütahya Belediye Başkan adayı Ahmet Sami Kutlu, Siirt Belediye Başkan adayı Ali İlbaş, Tunceli Belediye Başkan adayı Gökhan Arslan ve Zonguldak Belediye Başkan adayının ise Ömer Selim Alan'ın olduğunu açıkladı.

 

“ADAYLARIMIZI AÇIKLAMAYI SÜRDÜRECEĞİZ”

 

Daha sonra isimlerini açıkladığı adayları sahneye davet eden Erdoğan, tek tek fotoğraf çektirdi. Adayları tebrik eden ve başarı dileyen Recep Tayyip Erdoğan, “İnşallah 31 Mart akşamı kendilerini belediye başkanlarımız olarak görmek istiyoruz. Şimdi kalan 7 büyükşehir ve il belediyemiz ile ilçelerimizi de önümüzdeki günlerde açıklamayı sürdüreceğiz. Şu anda ilçe belediye başkan adaylarımızın tespitiyle ilgili çalışmalarımız da devam ediyor. Bir diğer taraftan da belde belediye başkan adaylarımızın tespitiyle ilgili çalışmalar da devam edecek. Adayları belli olan şehirlerimizde teşkilatlarımız hemen sahaya inecekler. Durmak yok yola devam. Sizlerden seçim tarihine kadar gece gündüz çalışarak, partimizi sandıktan birinci çıkartmanın yanında en yüksek oy oranına ulaştırmanızı bekliyorum” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU