Çerkezköy liderliğini sürdürüyor

Çerkezköy DynEd Kullanıyor Projesi kapsamında Tekirdağ genelinde Ekim ayında birinci olan Çerkezköy, Kasım ayı raporlarında da liderliğini korudu. Ekim ayı verilerine göre Pakize Narin Anadolu Lisesi DynEd bayra

GÜNDEM 4.12.2018 15:08:00 0
Çerkezköy liderliğini sürdürüyor

DynEd Kasım Ayı Raporlarına göre Çerkezköy Tekirdağ genelindeki liderliğini korurken, ilçede derece yapan okul ve öğrencilere ödülleri verildi.

 

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER

 

Kasım raporlarına göre ilkokullarda Mevlana İlkokulu’ndan Kerem Arduçoğlu birinci, Atatürk İlkokulu’ndan Eşref Akif Şanlı ikinci, Atatürk İlkokulu’ndan Baran Bozkoç üçüncü olurken, ortaokullarda da Tepe Ortaokulu öğrencisi Arzu Yagubova birinci, Tepe Ortaokulu öğrencisi Kaan Seyhan ikinci, Nurullah Narin Ortaokulu öğrencisi Zerda Medine Fidan üçüncü oldu. Liselerde ise Kızılpınar Anadolu Lisesi öğrencisi Yunus Akkoyun birinci olurken, Pakize Narin Anadolu Lisesi öğrencisi Rumeysa Kılıç ikinci ve Kızılpınar Anadolu Lisesi öğrencisi Muammer Uzun üçüncü oldu.

 

DYNED BAYRAĞININ SAHİBİ MEVLANA İLKOKULU OLDU

 

Kasım ayında DynEd bayrağının sahibi ise Mevlana İlkokulu oldu. Aktif öğrenci oranına göre de Veliköy Belediyesi Ortaokulu, Mevlana İlkokulu, Atatürk İlkokulu, Cumhuriyet İlkokulu, 125. Yıl Ortaokulu, Mevlana Ortaokulu, 75. Yıl Ortaokulu, Çerkezköy İmam Hatip Ortaokulu, Tepe İlkokulu ve Recep Arif Gabralı İlkokulu başarı belgesi ile ödüllendirildi.

 

EKİM’DE PAKİZE NARİN ANADOLU LİSESİ ALMIŞTI

 

Ekim ayında da Öğrencilerinin tamamı sistemde çalışan Cumhuriyet İlkokulu, Atatürk İlkokulu, İnci Narin Yerlici İlkokulu, 125.Yıl Ortaokulu, Metin Seçkin Ortaokulu ve Kızılpınar Belediyesi Çok Programlı Lisesi Anadolu Lisesi başarı belgesi ile ödüllendirilirken, ortalama süre bakımından 1. olan Pakize Narin Anadolu Lisesi DynEd bayrağının sahibi olmuştu.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU