İşveren portalları ve işyeri uygulama eğitimi

Üniversitesi Kariyer Merkezi tarafından, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Meclis Başkanı Mustafa Emre Alp, Genel Sekreteri Nevzat Taşkın yönetiminde, ETSO Meclis üyele

GÜNDEM 4.12.2018 15:00:00 0
İşveren portalları ve işyeri uygulama eğitimi

Trakya Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdürü Prof. Dr. Yüksel Bayrak, Meslek Yüksekokulları Koordinatörü ve İpsala Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hayati Arda ile Kariyer Merkezi İşyeri Uygulama Eğitim Koordinatörü Öğr. Gör. Ayşe Çelik Taşkın'ın katıldığı meclis toplantısında, Öğr. Gör. Ayşe Çelik Taşkın tarafından meclis üyelerine Kariyer Merkezi portalları, iş ilan süreçlerinin işleyişi ve işyeri uygulama eğitimi hakkında bilgi verdi.

 

MECLİS ÜYELERİNİN GÖRÜŞLERİ ALINDI

 

Dr. Öğr. Üyesi Hayati Arda, işyeri uygulama eğitiminde, stajlardan farklı olarak, işverenlerin öğrenci değerlendirme konusunda daha etkin role sahip olduğunu belirtirken, ETSO Meclis üyelerinin iş gücü temini konusunda görüşleri alındı. Yarı zamanlı veya tam zamanlı iş ilanı açmak, işyeri uygulama eğitimi için öğrenci talebinde bulunmak isteyen ETSO üyeleri, Trakya Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdürü Prof. Dr. Yüksel Bayrak ve Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Hayati Arda tarafından Trakya Üniversitesi’ne davet edildi.

 

İSTİHDAM DESTEK PROGRAMLARI TANITILDI

 

Toplantıda Edirne Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Şengül Çildam tarafından işverenler için sağlanan istihdam destek programları tanıtıldı.

 

Haber / Yakup KARATEPE