'Devlet tüm gücüyle vatandaşın yanında'

Yaşanan sel felaketinin ardından selden zarar gören vatandaşları ziyaret eden Edirne Valisi Ekrem Canalp, "Devlet tüm gücüyle vatandaşın yanında" dedi.

GÜNDEM 2.12.2018 17:43:00 0

Vali Canalp’a incelemelerinde Havsa Kaymakamı Neslihan Köse, Lalapaşa Kaymakamı Furkan Çakır,  İl Jandarma Komutanı Albay Alpaslan Doğan, İl Emniyet Müdürü, Ali Kemal Kurt, İl Özel İdare Genel Sekreteri Alaattin Uğur, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür vekili Erdinç Topçu, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdullah Bülbül, Defterdar Vekili Aydın Yaman, Tarım ve Orman İl Müdür Vekili Atilla Beyazıt ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Hicran Balı da eşlik etti. Selde zarar gören İskender, Köşen, Sazlıdere, Karakasım, Orhaniye, Abalar, Oğulpaşa ve Büyükgerdelli köylerinde incelemelerde bulunarak vatandaşlarla görüşen Vali Canalp Oğulpaşa köyünde yaptığı incelemelerin ardından sel sularına kapılarak hayatını kaybeden Veysel Evren’in kabrini ziyaret etti.

 

“BÜYÜK BİR AFET YAŞANDI”

 

Büyük afet yaşlandığını kaydeden Vali Canalp, “7 köyümüzde ciddi hasarlar meydana geldi ve en büyük zararın yaşandığı Oğulpaşa köyümüzde üzülerek söylüyorum ki bir vatandaşımız hayatını kaybetti. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Devletimiz tüm birimleri ile bölgede çalışmalarını aralıksız sürdürüyor, hasar ve zarar tespit çalışmalarımıza süratle devam ediyoruz. Tüm ekiplerimiz seferber olmuş vaziyettedir ve çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

 

Haber / Gökhan YILMAZ