İhtiyaç sahibi öğrencilere yardım kampanyası

Namık Kemal Üniversitesi Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu öğrencileri Marmaraereğlisi Belediyesi'nin desteğiyle başlattıkları kampanyayla köy okullarındaki ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım ediyo

GÜNDEM 22.11.2018 17:21:00 0
İhtiyaç sahibi öğrencilere yardım kampanyası

Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Kulübü üyesi öğrencileri Bursa Belenören'e bağlı Baraklı İlköğretim, Gelemiç İlköğretim ve Sorgun İlköğretim'deki öğrencilerin ihtiyaçlarını tespit ederek Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından kendilerine tahsis edilen araçla paketleri okullara götürüp teslim ediyor.

 

"HER ZAMAN DESTEK OLACAĞIZ"

 

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan gönüllü öğrencilerin her zaman destekçisi olduklarını belirterek, "Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu (MYO) gönüllü öğrencilerimizin başlattığı kampanyaya bizler de belediye olarak ulaşım desteğinde bulunduk ve gönüllü gençlerimizin ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaşmasını sağladık. Gönüllü olarak yola çıkan gençlerimizi ve bu kampanyada emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. İlçemizde ve ülkemizin tüm bölgelerinde ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz adına başlatılan kampanyaların destekçisi olmaya devam edeceğiz. Geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz için atılan her adıma bizler de katkı sağlamaya hazırız" dedi. -Marmaraereğlisi MYO Müdür Yardımcısı Hicran Özlem Ilgın önderliğinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü üyesi öğrencilerin yürüttüğü kampanyanın 4 yıldır devam ettiği açıklandı.

 

Haber / Seda AKYOL