400 bin uyuşturucu hap ele geçirildi

Bulgaristan'dan Hamzabeyli Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye giriş yapan otomobilde 150 kilogram ağırlığında 400 bin uyuşturucu hap ele geçirildi. Olayda 5 şüpheli gözaltına alındı.

GÜNDEM 21.11.2018 18:02:00 0
400 bin uyuşturucu hap ele geçirildi

İstanbul'da satılmak üzere, Bulgaristan'dan yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceği ihbarı alan Edirne Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri Hamzabeyli Sınır Kapısı'ndan giriş yapan M.Ö.’nün kullandığı Türkiye plakalı otomobil, durdurulup arama yaptı. Aramada, piyasa değeri, 8 milyon lira olan 150 kilo ağırlığında 400 bin uyuşturucu hap ve 10 LSD olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde ele geçirilirken, otomobil sürücüsü M.Ö., araçta bulunan F.Ö. ve olayla ilgili bağlantısı olan H.K., gözaltına alındı.

 

İSTANBUL’DA OPERASYON DÜZENLENDİ

 

İstanbul'da uyuşturucuyu alacak şahısların da kimliğini belirleyen Edirne polisi, İstanbul'da operasyon düzenledi. 17 suçtan aranması bulunan ve cezaevi firarisi K.M. ile A.V. gözaltına alınarak Edirne'ye getirdi. Edirne Sultan 1'inci Murat Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen 5 şüpheli ile ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU