Ortaokul inşaatı yükseliyor

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi tarafından yapımına başlanan 32 derslikli ortaokulun inşaatı devam ediyor. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Ortaokulu'nun tamamlanması ve eğitim öğretime açı

GÜNDEM 20.11.2018 14:29:00 0
Ortaokul inşaatı yükseliyor

Eğitime katkılarını sürdüren Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi, bünyesinde yaptığı Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yanı sıra, Çerkezköy Bağlık Mahallesi Mevlana Ortaokulu yanındaki alanda da 32 derslikli bir ortaokul yapıyor. İnşaatı başlayan ortaokulda inşaat tüm hızıyla devam ediyor.

 

TEKLİ EĞİTİME GEÇECEK

 

Çerkezköy OSB tarafından yaptırılan 32 derslikli, 117 kişilik konferans salonu olan ortaokul inşaatına yüklenici firma tarafından başlandığının be çalışmaların devam ettiğini belirten yetkililer, okulun tamamlanması ve eğitim öğretime açılması ile birlikte Mevlana İlkokulu/Ortaokulu’nun tekli eğitime geçeceğini kaydetti.

 

6 BİN METREKARE ALAN ÜZERİNE YAPILIYOR

 

Toplam 6.000 metrekarelik alan üzerine yapılan okul inşaatıyla birlikte, güvenlik kulübesi, çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarının yanı sıra açık basketbol ve voleybol sahasının da yapılacağını dile getiren yetkililer “Yaklaşık 1000 metrekarelik otopark ve açık etkinlik, 700 metrekarelik de tören alanı bulunacak” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU