Damla kulübü öğrencileri okulları ziyaret etti

Kırklareli Üniversitesi Damla Kulübü öğrencileri Mustafa Dalcalı Ortaokulu, Değirmencik Köy Okulu ve Şehit Anıl Yalap İlkokul ve Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi. 

GÜNDEM 19.11.2018 15:55:00 0
Damla kulübü öğrencileri okulları ziyaret etti

Kırklareli Üniversitesi Damla Kulübü öğrencileri Kırklareli Gençlik Merkezi’nde Mustafa Dalcalı Ortaokulu 7. sınıf öğrencileri ile bir araya geldi. Dr. Öğr. Üyesi Alaattin İşeri danışmanlığında gönüllü 30 öğrenci, Kırklareli Gençlik Merkezi’nde Mustafa Dalcalı Ortaokulu öğrencilerine yönelik birçok faaliyette buldu. Öğrencilerle birlikte bahçe duvarını boyandığı okulda, geri dönüşüme katkıda bulunmak ve okuma alışkanlıklarını pekiştirmek amacıyla kullanılmış keçelerden kitap okuma ayraçları yapıldı. Ayrıca öğrencilerin keyifli ve eğlenceli zaman geçirmeleri için geleneksel oyunlar oynatıldı.

 

DEĞİRMENCİK KÖY OKULU’NU DA ZİYARET ETTİLER

 

Kırklareli Üniversitesi Damla Kulübü öğrencileri Kırklareli Gençlik Merkezi personeli ile birlikte Kavaklı Beldesine bağlı Değirmencik Köy Okulu’nu ziyaret etti. Dr. Öğr. Üyesi Alaattin İşeri danışmanlığında gönüllü 30 öğrenci, çocuklara "zorbalık" kavramı ile ilgili bilgiler verdi. Öğrenciler ile birlikte çeşitli oyunların oynandığı etkinlikte çocuklara Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan gönderilen balonlar hediye edildi.

 

ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİLER

 

Damla Kulübü 30 gönüllü öğrenci Gençlik Merkezi çalışanları ile birlikte Kofçaz İlçesine bağlı "Şehit Anıl Yalap İlkokul ve Ortaokul" öğrencileriyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlamak için bir araya geldi. Etkinliğe Kırklareli Vali Yardımcısı Emre Öztürk, Damla Kulübü Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Alaattin İşeri ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan etkinlikte "Cumhuriyet" kavramı konuşularak çeşitli oyunlar oynanmasının ardından "Atatürk Çocukları Marşı" gösterisi yapıldı. Etkinlikte Damla Kulübü’nden 30 gönüllü öğrenci, Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan gönderilen "damla rozetlerini" ve "bayrakları" öğrencilere dağıttı.

 

Haber / Özge MERİÇ