Çorlu TSO ile Elazığ TSO arasında protokol imzalandı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ile Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası arasında "Kardeş Oda Protokolü" imzalandı. İmzalanan bu anlaşma ile iki oda arasında köprü kurduklarını dile getiren Çorlu TS

GÜNDEM 16.11.2018 17:08:00 0
Çorlu TSO ile Elazığ TSO arasında protokol imzalandı

Düzenlenen imza törenine; Çorlu TSO Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Ersoy, Yönetim Kurulu Üyeleri; Haşim Yiğit, Zeynel Yurtseven, Mehmet Manav, Genel Sekreter İbrahim Karağöz, Çorlu 1 OSB Müdürü Cem Fitoloğlu,  Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan,  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Tetik, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Zülfü Altıntaş, Meclis Üyeleri; Öner Coşkun, Bülent Satıcı, Genel Sekreter M. Mehmet Karabulut, Akreditasyon Sorumlusu Faruk Algül ve Özel Kalem Serkan Özdemir katıldı.

 

İKİ ODA ARASINDA KÖPRÜ KURACAĞIZ

 

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, imzalanan bu anlaşma ile iki oda arasında köprü kurduklarını dile getirerek "İmzalamış olduğumuz  bu anlaşma ile iki Oda arasında köprü kurmuş olacağız. Odalar arasında iletişimi güçlendirmek, karşılıklı hizmet standardının artmasını sağlamak, önceliklerimiz arasındadır. İşbirliğimiz ile daha kapsamlı etkinlikler ve projeler hazırlamak, sanayi ve ticaretin gelişmesine katkı sağlamak asıl  hedefimizdir. İmzalanan protokolün her iki  Oda adına hayırlı olmasını ve bölgelerimiz için verimli geçmesini temenni ediyorum" sözlerine yer verdi.

 

TRAKYA'NIN EN AKTİF TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

Trakya Bölgesi hakkında bilgiler veren İzzet Volkan, "Çorlumuz elverişli doğal yapısı, güçlü ulaşım bağlantıları, mevcut organize sanayi bölgeleri, iş olanakları  ve stratejik önemi ile Trakya’nın  en büyük ve gelişmiş ilçesi durumundadır. Toplam  5  adet organize sanayi  bölgesine ve  1 adet  serbest bölgeye  sahip  olan kentimiz, artan yatırımlar ile istihdam ve sanayileşme bakımından Trakya’da ilk sırada yer almaktadır. Odamız 842 adet sanayi kuruluşu dahil toplamda  7 bin 308 faal  üyesi  ile Trakya'nın  en büyük ve  en  aktif  Ticaret  ve Sanayi Odası  konumundadır" dedi.

 

"HER TÜRLÜ BİLGİ BİRİKİMİNİ KARŞILIKLI PAYLAŞMAYA HAZIRIZ”

 

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, "Elazığ ve Çorlu’nun sanayi ve ticaret sektöründe birlikte hareket etmelerini sağlayacak ve her şeyden önemlisi işbirliği yaparak projeler üretecek bir birlikteliğin temellerini atıyoruz. 'Kardeş Oda' olarak her türlü yardımı, imkânı, tecrübeyi ve bilgi birikimini karşılıklı paylaşmaya hazırız. Bugün ‘Kardeş Oda’ olacağımız Çorlu TSO ile yeni bir işbirliğine hazırlanırken, Ülkemiz ekonomisi ve esnafımıza yarar sağlayacak hizmetleri birlikte yapacak olmanın da mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından her iki Oda arasında hazırlanan "Kardeş Oda Protokolü" imzalandı.  Protokol Töreni'nin sonunda karşılıklı hediyeler takdim edilerek Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın tanıtım filmi  izlendi.

 

Haber / Özge MERİÇ