Mahalle sakinleriyle bir araya geldi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat halk buluşmaları kapsamında Zafer Mahalleri sakinleri ile bir araya geldi. Düzenlenen mahalle buluşmasına Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Gülferah

GÜNDEM 15.11.2018 17:44:00 0
Mahalle sakinleriyle bir araya geldi

Sabuncu Kıraathanesi’nde düzenlenen halk buluşması Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın konuşması ile başladı. Eşkinat, dört buçuk yıllık süreçte Süleymanpaşa Belediyesi’nin ilçe çapında ve Zafer Mahallesi’ne yapılan yatırımları hakkında bilgi verdi.

 

ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

 

Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral’ın Süleymanpaşa Belediyesi’nin hizmetlerini anlatması ve Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Berkay Çakır’ın yapılan girişimler ile imar projeleri kapsamında bilgilendirme yapması ile devam eden buluşma toplantısı soru cevap ile sona erdi. Zafer Mahallesi sakinlerinin tüm istek ve şikayetlerini ilettikleri toplantı vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Öte yandan toplantı sonrası Zafer Mahallesi’nde temaslarına devam eden Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, esnafları ziyaret ederek istek ve önerilerini dinledi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ