Öğrencilere 10 bin elma bağışladı

Trakya Üniversitesi'nde eğitim gören öğrencilere dağıtılmak üzere isminin açıklanmasını istemeyen bir hayırsever 10 bin adet elma bağışladı. Elmalar Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve

GÜNDEM 14.11.2018 17:52:00 0
Öğrencilere 10 bin elma bağışladı

Kırklareli Babaeski'de çiftçilik yapan ve isminin açıklanmasını istemeyen bir hayırsever Trakya Üniversitesi'nde eğitim gören öğrencilere dağıtılmak üzere 10 bin elma bağışladı.

 

"PAYLAŞTIKÇA SEVGİMİZ ÇOĞALIR"

 

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, "Bizim kültürümüzde, insanlar arasındaki sevgiyi, muhabbeti, dayanışmayı arttıran en güzel vasıflardan biri paylaşmaktır. Paylaştıkça sevgimiz çoğalır, birbirimize olan güven ve inancımız artar. Trakya Üniversitesi olarak her fırsatta öğrencilerimize bu bilinci aşılarken, aynı felsefeyle öğrencilerimizi çeşitli burs imkânlarıyla desteklemeye gayret ediyoruz. Konu ne olursa olsun, hayırsever hemşehrilerimizin desteğini almak üniversitemiz için çok değerli. Bu düşüncelerle, adının açıklanmasını istemeyen, Babaeski’nin Yenimahalle Köyü’ndeki hayırsever bağışçımıza, hem üniversitemiz hem de öğrencilerimiz adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu davranışın, başka hayırseverlere de örnek olmasını diliyoruz" ifadelerine yer verdi.

 

Haber / Özge MERİÇ