Bir günde 6 aday adayı başvuru yaptı

AK Parti'den Kapaklı Belediye Başkan Aday Adaylığı için dün Ali Aras, Özkan Yücel, Recep Bıyık, Ercan Üçel, Ramazan Kuru ve Ali Büyükikiz başvuru yaptı.

GÜNDEM 12.11.2018 21:55:00 0
Bir günde 6 aday adayı başvuru yaptı

Aday adaylığı başvuruları dolayısıyla parti teşkilatında düzenlenen programda ilk başvuruyu Ali Aras yaptı. Ülkemiz üzerinde ciddi manada bir operasyon çekilmek istendiğini kaydeden Aras “Bizler Türkiye Cumhuriyeti Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Abdülhamit’in yalnızlığına bırakmadık, bırakmayacağız” dedi. AK Parti belediyeciliğini Kapaklı’ya ve Ankara’ya hediye etmek için bu yola baş koyduklarını dile getiren Aras, “Benim aday olmam veya olmamam mesele değil. Bu kutlu davada bizler tamamen milli şuurla hareket etmeliyiz. Mevcutta bulunan otoriteyi hep birlikte yıkalım” dedi.

 

YÜCEL DE BAŞVURUSUNU YAPTI

 

2009’da MHP’den Karaağaç Belediye Başkanlığı yapan, 2014 seçimlerinde de MHP’den Kapaklı Belediye Başkan Adayı olan, daha sonra partisinden istifa ederek AK Parti’ye katılan Dr. Özkan Yücel de Kapaklı Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatında bulundu.

 

“BUNUN TEDAVİ EDECEK BİR DOKTORA İHTİYAÇ VAR”

 

Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ‘Firavun’a karşı olmak yetmez, Musa’nın yanında olmak lazım’ demesinin ardından ak davanın bir neferi olduğunu söyleyen Yücel,  “Tekirdağ’ın çiçeği burnunda ilçesi Kapaklı 15 yıldır yapılamayan projelerden, vizyonsuzluktan kurtulmalı, Trakya’nın yıldızı haline gelmelidir. Kapaklı’da iyi yönetilememe hastalığı var. Bunu tedavi edecek olan bir doktora ihtiyaç var. Tecrübemle, bilgi birikimle, güler yüzümle, sizin gibi konuşan, sizin gibi düşünen, sizden birisi bir kardeşiniz bir arkadaşınız olarak Kapaklı’yı birlikte yönetmeye talibim” dedi.

 

“KAPAKLI’YI BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ”

 

Fatih Sultan Mehmet’in ‘Asıl marifet bir şehir kurmak, şehir imar etmekle birlikte o şehirde yaşayanların kalbini kazanmaktır’ sözüne vurgu yapan Yücel “Biz milletimizin önce gönlüne ve kalbine gireceğiz. Kapaklı’yı birlikte inşa edeceğiz” dedi.

 

5 YIL SONRA YENİDEN ADAY ADAYI

 

Özkan Yücel’in ardından 2014 seçimlerinde AK Parti’nin Kapaklı Belediye Başkan Adayları arasında yer alan ve 5 yıl sonra yeniden siyaset arenasına çıkan Recep Bıyık AK Parti’den aday adaylığını açıkladı. Kapaklı için çok çalışacaklarını ve birlik beraberlik içinde kazanacaklarını söyleyen Bıyık “Kapaklı’nın çok projeye ihtiyacı var. Hem de çok. Kapaklı halkı bunca zamanı hizmet bekleyerek ama gelmeyeceğini bilerek maalesef bekledi. Artık beklemeye tahammülü olmadığını hepimiz biliyoruz. Hele bunun bir 5 yıl daha olması Kapaklı halkı için ciddi bir facia olacağını sizler daha yakinen şahitsiniz. Kapaklımızın mahallemiz olan köylerimizin yola, alt yapıya ,eğitim ve sağlık yatırımlarına, yeşillik ve donatı alanlarına, parklara kültür  ve sanat merkezine, gençlerimizin yararlanabileceği bilgi evine, gençlik merkezine, tam teşekkürlü mahalle konaklarına, spor merkezlerine, çok hızlı bir şekilde ihtiyacı olduğunu yakinen biliyoruz. Kapaklı Türkiye’de herkesin örnek göstereceği bir belediye ve bir kent olacak.  Kapaklı halkı burada yaşamakla övünecek” dedi.

 

“KENDİME OLAN İNANCIM TAM”

 

AK Parti’den Kapaklı Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulunan Ercan Üçel de “Siyasetçi zamanı iyi okumalıdır derler. İşte Kapaklı’nın bize ihtiyacı olduğunu düşündüğümüz için ben de aday adayıyım diyerek huzurunuza çıktım.  Sosyal ve siyasal hayatımdaki tecrübeye istinaden her ne kadar  CHP’li Kapaklı Belediyesi’nden  bir enkaz devralacağımızı bilsek bile ben bu göreve hazırım ve talibim. Bunun üstesinden geleceğime, kendime olan inancım da tamdır” dedi.

 

“AK PARTİ’NİN DÖNEMİ OLACAK”

 

Üçel “Allah nasip ederse Kapaklımızı Türkiye’deki 950 ilçe arasından parmakla örnek gösterilecek ilçeler arasına sokacağım. Bunun için gece gündüz çalışacağıma varım ve hazırım. Hep beraber bir yola çıktık. Benimle birlikte aday adayı olan tüm arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde bu süreci aday belirlenene kadar beraber götüreceğiz. Kapaklı’da siyaset alanında yıllardır başarılı bir şekilde toplum mühendisliği uygulanarak adete hipnotize edilmiş bir halkımız var ve tek bir seçeneğe mahkum edilmiştir. Kapaklımızda belediyecilik yok, belediyecilik adı altında ticaret, rüşvet oyunu oynanmaktadır. Ben burada CHP’li Kapaklı Belediyesi’ne sesleniyorum. Beyler artık oyun bitti sona geldiniz. Yaptığınız her şey ortada  yapmadığınız her hizmet halk tarafından  görülmektedir. İnşallah bu dönem AK Parti’nin dönemi olacaktır” dedi.

 

“GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLİYOR”

 

26 yaşında aday adayı olan Ali Büyükikiz de “Tüm aday adaylarına başarılar diliyorum. İnşallah AK Parti Kapaklı'da iktidara gelecektir. Kim aday olursa hiç fark etmez. 13 aday adayından hangimiz aday olursa olsun, Kapaklı’ya hepimiz hizmet edeceğiz. Kapaklı'da güzel günler bizi bekliyor" dedi.

 

“BİR OLACAĞIZ”

 

AK Parti’nin bir diğer aday adayı Ramazan Kuru da “1995-2001 yılları arasından Refah Partisi ve Fazilet Partisi il müfettişliğinde bulundum. Bu il müfettişliği yıllarım içerisinde 1997 yılında Sayın Reisimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında Pınarhisar Cezaevi’nde ziyaretçi organizasyon yardımında bulunanların yanındaydım. Çünkü o yıllarda Sayın Cumhurbaşkanımız Trakya Refah Partisi Bölge Müfettişiydi, aynı zamanda İstanbul Belediye Başkanıydı. Bu sebeple  beraber bir yol arkadaşlığımız var. Bütün aday adayı arkadaşlarımızla birlikte sizlerin huzurunda söz veriyoruz gayret edeceğiz, bir olacağız” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU