Albayrak'tan Ankara çıkartması

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin bakanlıklarda olan çalışmalarını takip etmek amacıyla Ankara'ya çıkarma yaptı. Önce Cumhuriyet H

GÜNDEM 12.11.2018 21:39:00 0
Albayrak

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret eden Albayrak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçede devam eden ve tamamlanan yatırımlar ile ilgili bilgi verdi. Ziyaret sonrasında Kemal Kılıçdaroğlu, Başkan Kadir Albayrak'a çalışmalarında başarılar dilerken, Albayrak da Kılıçdaroğlu'na ilgisinden dolayı teşekkür etti.

 

ÇALIŞMALARLA İLGİLİ BİLGİ VERDİ

 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak'ı makamında ziyaret eden Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Tekirdağ genelinde devam eden ve tamamlanan çalışmalar ile ilgili bilgi verdi. Ziyaret sonunda Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Başkan Kadir Albayrak'a ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Başkan Albayrak da Faik Öztrak'a gösterdiği misafirperverlik için teşekkür etti. Kadir Albayrak, Anıtkabir ve CHP Genel Başkanlığı önünden fotoğraf paylaşmayı da ihmal etmedi.

 

Haber / Özge MERİÇ