"Uyuşturucu ile mücadelemize devam ediyoruz"

Şarköy Kaymakamı Kemal Yıldız başkanlığında uyuşturucu ile mücadele toplantısı düzenlendi. Yıldız, "Uyuşturucu ile mücadele, tüm kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları

GÜNDEM 12.11.2018 18:12:00 0
"Uyuşturucu ile mücadelemize devam ediyoruz"

Uyuşturucu ile mücadele toplantısına İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Hasan Doğan, İlçe Emniyet Müdürü Sedat Kayrak, Şarköy Belediyesi Zabıta Müdürü Burak Kazar, İlçe Sağlık Müdürü İsmail Sertkaya, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Öztürk Çetin, İlçe Müftüsü Menderes Karapunar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Yalçın Sevim, KYK Yurt Müdürü Mehmet Darı, Meslek Yüksekokulu Müdürü Halis Ulubey Ergen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Yavuz Başar katıldı.

 

TÜM TEDBİRLER ALINACAK

 

Ülkemizde önemli bir toplumsal sorun haline gelen uyuşturucunun başta gençlik olmak üzere toplumda belli yaş grubu dahil ciddi bir sıkıntı haline geldiğini söyleyen Kaymakam Kemal Yıldız, "Uyuşturucu ile mücadele tüm kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve toplumumuzu oluşturan her kesimden vatandaşın yapması gereken bir görevdir. Uyuşturucuyu kullananlar sadece kendilerine zarar vermiyor, toplumun tüm kesimleri de zarar görüyor. Özellikle gençlerimizin bu tür ortamlardan uzaklaştırılmaları için eğitimi ile birlikte sportif faaliyetlere yönlendirilmeleri gerekir. İlçemiz merkezinde ve mahallelerimizde bulunan metruk binalarda uyuşturucu maddelerin kullanılmaması için gereken tüm tedbirler alınacak" diyerek uyuşturucu ile mücadelelerinin devam ettiğini dile getirdi.

 

Haber / Özge MERİÇ