Yeşil de resmi müracaatını yaptı

AK Parti'de geçtiğimiz dönemlerde ilçe kadın kolları başkanlığı ve meclis üyeliği görevlerinde bulunan Nuran Yeşil de Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulundu. YeÅ

GÜNDEM 12.11.2018 17:47:00 0
Yeşil de resmi müracaatını yaptı

AK Parti’den Nuran Yeşil de Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulundu. Saat 14:00’da Nuran Yeşil’in evraklarını teslim alan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Nuran Yeşil’in aday adaylığının hayırlı olmasını temenni etti.

 

“HALKIN ÖZLEM DUYDUĞU BELEDİYECİLİK İLE TAÇLANDIRACAĞIZ”

Parti önünde basın açıklaması yağana Nuran Yeşil de “2019 yerel seçimlerinde, inşallah sizlerin ve bizlerin gayreti ile yeni bir başarıya daha imza atacağız. Nuran Yeşil olarak halka hizmeti kendime görev edinip bu mücadelenin, bu davanın içerisinde her ne olursa olsun oldum ve olmaya da devam edeceğim. Yönetim kurulu üyeliği, kadın kolları başkanlığı ve meclis üyeliği yapmış bir kardeşiniz olarak hiçbir zaman ben dememiş, her daim biz demeyi erdemlik olarak gördüm. Şairin dediği gibi bu davanın hor ve öksüz olduğu yıllarda bu aziz milletin bu davayı nasıl omuzladığını, tarih de bizler de hepimiz çok iyi biliyoruz. İşte bu bilinç ile 2019 yerel seçimlerinde Çerkezköy Belediyesi’ni yeniden hizmetle buluşturacak, Çerkezköy halkının özlem duyduğu belediyecilikle de taçlandıracağız” dedi.

 

“BİLGİ, BECERİ VE TECRÜBE İLE HAZIRIZ”

 

Çerkezköy Belediyesi’ni yönetecek bilgi, beceri, tecrübe ile hazır olduklarını söyleyen Yeşil “Ben Nuran Yeşil olarak hizmet verdiğim sürece hep sizin dilinizle konuştum, eğer nasip olur da Belediye Başkanı adayı olursam ve Belediye Başkanı seçilirsem yine sizin dilinizle konuşmaya devam edeceğim. Hedefim, belediye başkan aday adayı olarak yarışacağımız kısa süreli yarışta kırmadan dökmeden, arkadaşlarımla el ele, gönül gönüle aday olarak çıkmaktır” dedi.

 

“7 GÜN 24 SAAT HİZMET ÜRETECEĞİZ”

 

Ülkemizin 81 ilinden, daha iyi yaşanabilir bir hayat umuduyla Çerkezköy’e gelen bütün herkesin derdiyle dertlenebilen, sevincini paylaşabilen, yapıcı, büyütücü ve çoğulcu bir yönetim anlayışıyla Çerkezköy’ü yaşanabilir örnek bir ilçe yapmak için 7 gün 24 saat hizmet üreteceklerini söyleyen Yeşil “Siyasette ve bürokraside edindiğim tecrübeyi esnaflık tecrübemle harmanlayıp, Çerkezköy halkına belediye başkan adayı olarak hizmet edecek olmanın bana yüklediği yükü biliyor, bu yükü taşıyacağıma da inanıyorum. Halka hizmetin Hakk’a hizmet olduğunun bilinciyle Çerkezköy için projeler, sizler için kalıcı hizmetler üreteceğiz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün biz kadınlara vermiş olduğu seçme ve seçilme hakkını bugün burada kullanıyor olmanın bilinciyle ölümünün 80’inci yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha rahmet, şükran ve minnetle anıyorum” dedi. Yeşil, kendisi gibi aday adaylığı başvurusunda bulunan tüm aday adaylarını tebrik etti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU