Bozdağ: Hizmet etmeye talibim

AK Parti'de bir dönem Çerkezköy İlçe Yönetimde görev alan Göksel Bozdağ, Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulundu. Parti binasında açıklama yapan Göksel Bozdağ, Ã

GÜNDEM 12.11.2018 17:18:00 0
Bozdağ: Hizmet etmeye talibim

Saat 16:00’da Göksel Bozdağ’ın başvuru evraklarını teslim alan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, aday adaylığının hayırlı olmasını temenni etti. Göksel Bozdağ da belediye başkanlığı seçimlerinde ailesinin, çevresinin, AK Partili arkadaşlarının desteği ve isteği üzerine aday adayı olmaya karar verdiğini belirtti.

 

ADAY ADAYLARINA BAŞARILAR DİLEDİ

 

Yapılacak çok iş, alınacak çok yol olduğunu söyleyen Bozdağ “İlçemizin daha yaşanır bir yer olması, çocuklarımızın daha iyi koşullarda eğitim alması, ilçemizdeki sorunların en alt düzeye indirilmesi için bu yola çıktık” dedi. Çerkezköy’ün sanayiye açık, toprağıyla üretime, üreticiye açık bir ilçe olduğunu kaydeden Bozdağ bu demokratik yarışta diğer aday adaylarına da başarılar diledi. Göksel Bozdağ’ı aday adaylığı başvurusunda Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı yapan babası Ali Bozdağ ile ailesi ve partililer de yalnız bırakmadı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU