Miniklerden Atatürk Odası'na ziyaret

Edirne Şükrüpaşa İlkokulu Anasınıfı öğrencileri; 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla Edirne Belediyesi'nde bulunan Atatürk Odası'nı ziyaret etti. Musta

GÜNDEM 8.11.2018 13:19:00 0
Miniklerden Atatürk Odası

Mustafa Kemal Atatürk’ün 21-25 Aralık 1930 tarihinde kaldığı ve günümüzde müze olarak kullanılan Atatürk Odası minik ziyaretçilerini ağırladı. Edirne Şükrüpaşa İlkokulu Anasınıfı öğrencileri; 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla Edirne Belediyesi’nde bulunan Atatürk Odası’nı ziyaret etti.

 

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER

 

Mustafa Kemal Atatürk baskılı tişörtleri giyen minik öğrenciler; öğretmenlerinin anlattıkları bilgileri dinledi. Öğrenciler Mustafa Kemal Atatürk’ün kullandığı eşyaları incelerken, Mustafa Kemal Atatürk’ün bire bir ölçülerine göre yaptırılan Atatürk büstünün önünde de hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

“DAHA YAKINDAN TANITMAK İSTİYORUZ”

 

 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası’nda çocuklara Mustafa Kemal Atatürk’ü daha yakından tanıtmak istediklerini belirten İlköğretim Okulu Anasınıfı Öğretmenleri Canan Arabacı, Selin İşkodralı ve Ece Tütün “Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 80. yılında bir kez daha saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz” dedi.

 

Haber / Seda AKYOL