"Her zaman birlikte çalışmaya hazırız"

Yunanistan Edirne Konsolosu Sotiria Theocharidi'yi ağırlayan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan "Türkiye ve Yunanistan'da ticari işbirliği yapılabilecek pek çok ortak sekt

GÜNDEM 8.11.2018 12:50:00 0

Yunanistan Edirne Konsolosu Sotiria Theocharidi, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Theocharidi, Çorlu TSO Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkan Yardımcısı Umut Güngör, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Ersoy, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Kaya Kumyol, Yönetim Kurulu Üyeleri Cem Tunalı, Mehmet Manav ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz tarafından karşılandı.

 

“TİCARİ İLİŞKİLER ARTIYOR”

 

Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan “Çorlu halkı olarak Yunanistan’a sık sık iş ve turistik amaçlı ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Yunan ve Türk Halkı aynı yaşam değerlerine sahip, birbirine çok yakın 2 toplumdur. Son yıllarda gerçekleşen sosyal organizasyonlar sayesinde kültürel bağlarımız daha da güçleniyor ve ileriye dönük ticari ilişkilerimizin daha da arttığını gözlemliyoruz” dedi.

 

PEKÇOK ORTAK SEKTÖR MEVCUT

 

Türkiye ve Yunanistan'da ticari işbirliği yapılabilecek pek çok ortak sektörün mevcut olduğunu söyleyen Volkan, iki ülke arasında ticaret hacminin artması, iki ülke arasındaki işbirliklerinin geliştirilmesi için oda olarak her zaman birlikte çalışmaya hazır olduklarını kaydetti.

 

“DOSTLUK BAĞLARINI GÜÇLENDİRECEK”

 

Yunanistan - Edirne Konsolosu Theocharidi de, karşılıklı ziyaretlerin iki ülke arasındaki dostluk bağlarını güçlendireceğini ifade ederek “Özellikle ticari ilişkilerin gelişmesi hususunda Yunanistan - Edirne Konsolosluğu olarak, odanız ile birlikte iki ülke arasında oluşturacağımız işbirlikleri için memnuniyet duyuyoruz” dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ