TESKİ'ye veda etti

TESKİ Genel Müdürü Dr.Şafak Başa'nın istifa ederek görevinden ayrılması üzerine TESKİ personeli  veda töreni düzenledi. Dr.Şafak Başa,  düzenlenen veda törenine, katılan tüm personelle veda

GÜNDEM 7.11.2018 17:19:00 0
TESKİ

TESKİ Genel Müdürlüğü Ana Hizmet Binasında düzenlenen törene Genel Müdür Dr.Şafak Başa, Genel Müdür Yardımcıları Dr.İbrahim İçöz, İ.Feyzi Ünal ve Turhan Toprak, Yönetim Kurulu Üyesi A.Soner Ergin ve TESKİ personeli katıldı.

 

44 AY GÖREV YAPTI

 

TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa “44 ay boyunca TESKİ’de görev yaptım. Tüm TESKİ emekçileri ile çok güzel hizmetlerde bulunduk.  Bugüne kadar tüm TESKİ yatırımları Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir ALBAYRAK’ın önderliğinde yapıldı. Başkanımızın talimat, görüş ve önerileri bizim için yol gösterici oldu. Bugüne kadar TESKİ ve şahsıma gösterdiği destek ve güven için Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ederim" dedi. Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ’nin yatırımlarını haberlerine konu ederek kuruma destek sağlayan basın mensuplarına da teşekkür ettiğini dile getiren Başa, "İşbirliği yaptığımız tüm sivil toplum örgütlerine, beraber işbirliği içinde çalıştığımız kamu kurum ve kuruluşlarına ve tüm TESKİ personeline teşekkür ediyorum. Ben hakkımı helal ediyorum, sizler de hakkınızı helal ediniz" ifadelerine yer verdi. Ardından Dr.Şafak Başa törene katılan tüm personelle tek tek vedalaştı.

 

Haber / Seda AKYOL