Çorlu TSO'dan Emniyet Müdürü Kurtoğlu'na ziyaret

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erdim Noyan ve Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinden Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğüâ€?

GÜNDEM 7.11.2018 17:10:00 0
Çorlu TSO

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinden Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Serdar Kurtoğlu’na düzenlenen hayırlı olsun ziyaretinde, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Ersoy, Yönetim Kurulu Üyeleri; Haşim Yiğit, Zeynel Yurtseven, Cem Tunalı, Ertuğrul Adıgüzel ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz'de yer aldı.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın faaliyet ve projelerinden bahseden Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, "Kentimizde güvenlik güçlerimizin, bizlerin ve halkımızın yanında olduklarının güvencesini daima hissediyoruz. Yeni görev yeriniz hayırlı olsun" dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu, "Çorlu TSO’nun genç ve dinamik yönetiminin yapmış olduğu faaliyetleri yakından inceleme fırsatı buldum. Sizleri tebrik eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak yapacağınız çalışmalarda desteğimizi vereceğiz" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Özge MERİÇ