Eşkinat, şampiyonları ağırladı

Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen çeşitli turnuvalarda Süleymanpaşa'ya madalya ve kupa kazandıran genç atletler, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ı ziyaret etti. Ziyarette Süleymanpa?

SPOR 6.11.2018 15:35:00 0
Eşkinat, şampiyonları ağırladı

Spora ve gençlerin sporla ilgilenmesine verdiği destek için Başkan Eşkinat’a teşekkür eden başarılı atletler, kupa ve madalyaların hikayesini anlattı. Başarılı sonuçlardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da gençlerden daha çok çalışarak milli takım seviyesinde başarılar beklediğini ifade ederek “Çocuklara ve gençlere yönelik projeleri ile öne çıkan Süleymanpaşa Belediyesi, Gençlik ve Spor Kulübü ile de gençlerin birçok branşta sporla tanışmasını sağlıyor. Judo ve Taekwondo gibi savunma sporları, yüzme ve atletizm başta olmak üzere çok sayıda başarılı sporcu yetiştiren ve milli takımlara sporcu gönderen Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, her geçen gün adını daha çok duyuruyor” dedi.

 

MADALYA VE KUPALARLA DÖNDÜLER

 

Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü atletizm sporcuları; Edirne Bayrak Takım Yarışları’nda 18 Yaş Altı erkek ve kızlarda ikincilik, 14 Yaş Altı karışıkta ikincilik ve 12 Yaş Altı karışıkta üçüncülük elde ettiler. Ayrıca Kırklareli’nde yapılan Türkiye Atletizm Federasyonu Küçükler Atletizm Festivali’nde 14 Yaş Altı Bayrak Yarışları’nda kızlarda takım halinde ikinci oldular. İstanbul’da düzenlenen 16 Yaş Altı Bölge Yarışması’nda ise bireyselde kız ve erkeklerde iki ikinciliğin yanı sıra bayrak yarışlarında da erkeklerde ikincilik, kızlarda üçüncülük derecesi elde ettiler.

 

Haber / Özge MERİÇ