'Mustafa Kemal'le Bin Gün' tiyatro severlerle buluşacak

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 80'inci yıldönümü dolayısıyla 'Mustafa Kemal'le Bin Gün – Latife' adlı tiyatro oyunu 8 Kasım Perşembe günü Çerkezköyl?

GÜNDEM 5.11.2018 14:04:00 0

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi işbirliğinde düzenlenen Nezihe Araz’ın aynı isimle romanından uyarlanan 'Mustafa Kemal’le Bin Gün – Latife' adlı tiyatro oyunu usta sanatçı Dilek Türker tarafından sahnelenerek tiyatro severlerle bir araya gelecek.

 

PERŞEMBE GÜNÜ SAHNELENECEK

 

'Mustafa Kemal’le Bin Gün – Latife' adlı tiyatro oyununda, Latife Hanım’ın hikayesiyle birlikte Kurtuluş Savaşı yılları, Cumhuriyet’in ilanı ve küllerinden silkinen bir milletin yeniden doğuşu konu ediliyor. 8 Kasım Perşembe günü saat 20.00’da ücretsiz olarak sahnelenecek olan oyuna tüm halkın davetli olduğu kaydedildi.

 

KAPAKLI'DA DA SAHNELENECEK

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Kapaklı Belediyesi işbirliğinde düzenlenen 'Mustafa Kemal’le Bin Gün – Latife' adlı tiyatro oyunu 9 Kasım Cuma günü saat 20:00'da ÇOSB Konferans Salonu'nda ücretsiz olarak tiyatro severlerle buluşacak. Araçlar saat 18:30'da Kapaklı Belediye Binası önünden hareket edecek.

 

Haber / Özge MERİÇ