Pergel Vinç için protokol imzalandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü arasında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan Pergel Vinç'in kullanımı kapsamında protokol imzalandı. Protokolün imzalan

GÜNDEM 1.11.2018 15:57:00 0
 Pergel Vinç için protokol imzalandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamı'nda düzenlenen imza törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Genel Sekreter Yardımcısı Atabey Baytöre ve Yelken İhtisas Kulübü Başkanı Eren Cicioğlu katıldı.

"SPORCULARA DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Protokol kapsamında, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi tarafından bot ile fiber teknelerin denize indirilmesi ve kaldırılması amacıyla kullanılan Pergel Vinç'in, Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü teknik yönetici ve  antrenörleri tarafından süresiz ve Büyükşehir Belediyesi ile ortak olarak kullanılacağı belirtildi. Pergel Vinç Ortak Kullanım Protokolü İmzası sonrasında açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir belediyemiz; spor kulüplerine ve sporculara destek olmaya devam edecektir" ifadelerine yer verdi.  

Haber / Özge MERİÇ