Kapaklı Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Danışmaz atandı

Kapaklı'da 2014 yılından bu yana Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Tahsin Nalbant'ın yerine Çerkezköy Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Şube Müdürü ol

GÜNDEM 30.10.2018 10:28:00 0
Kapaklı Milli Eğitim Müdürlüğü

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan İrfan Danışmaz’ı kutlayan Çerkezköy Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş “23 ay 16 gündür mesai arkadaşım, değerli dostum, Çerkezköy Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Danışmaz Kapaklı Milli Eğitim Müdürlüğüne asaleten atanmış olup kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum. Rabbim mahcup etmesin” dedi.

 

İRFAN DANIŞMAZ KİMDİR?

 

1972 yılında Trabzon’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 19 Mayıs Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji bölümünü bitirdi. 1998 yılında İstanbul Sarıyer´de Sınıf Öğretmeni olarak öğretmenliğe başladı. 2008 yılında Müdür Yardımcısı oldu. 2009 yılında Müdür Vekili oldu. 2011 yılında Sarıyer Kaymakamlığı AB Koordinasyon ve Projeler sorumlusu olarak görev aldı. Yeditepe Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi bölümünde yüksek lisansını (Okul Müdürlerinin Yeterliliklerinin Öğretmenler Açısından Değerlendirilmesi) tezli olarak tamamladı. 2012 Şubat ayında Beykoz’a okul müdürü olarak atandı. 2014 Yılı Sınava Dayalı Şube Müdürlüğü Atamalarında Çerkezköy Şube Müdürü olarak atandı. Evli ve iki çocuk babasıdır.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU