Sürücülere 16 bin lira ceza

Edirne Keşan'da polis ve jandarma tarafından ortak asayiş uygulaması yapıldı.Yaklaşık 2 saat süren asayiş uygulamasında, 1879 kişinin üst araması ve GBT sorgulaması yapılırken, 515 araç da denet

GÜNDEM 28.10.2018 19:04:00 0
Sürücülere 16 bin lira ceza

Edirne İl ve Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, şehir merkezi genelinde oluşturulan 30 uygulama noktasında şüpheli görülen araçlar durdurularak arandı. Asayiş uygulamasında vatandaşlara da üst araması ve kimlik sorgulaması yapıldı.

 

515 ARAÇ DENETLENDİ

 

Motosikletli Yunus timlerinin de destek verdiği uygulamada Keşan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Tekin de, uygulama noktalarını denetleyerek, ekiplerden bilgi aldı.Yaklaşık 2 saat süren asayiş uygulamasında, 1879 kişinin üst araması ve GBT sorgulaması yapılırken, 515 araç da denetlendi. Bazı araçlara çeşitli nedenlerden 16 bin 439 lira cezai işlem uygulanırken, 3 araç trafikten men edildi. Çalıntı olduğu tespit edilen 2 motosiklete ise el konuldu.

 

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

 

Uygulamada çeşitli suçlardan aranan ve cezaevi firarisi olduğu belirlenen S.D. gözaltına alınırken, ikamet teskeresi dolduğu tespit edilen Azeri uyruklu bir kişi de sınır dışı edilmek üzere emniyete götürüldü.Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "İlçemizin genel güvenlik ve asayişinin, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, tesis edilmiş bulunan huzur ve sükun ortamıyla, kamu düzeninin korunması, sürekliliğinin sağlanması amacıyla, suçların tespiti, aranan suçluların yakalanabilmesi yönünde yapılan çalışmalara titizlikle devam edilecektir" ifadelerine yer verildi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU