'Devlet Bahçeli'ye yakışır bir isimle çıkacağız'

Yerel seçimlere az bir süre kala Kapaklı Belediye Başkan Adayını belirlemek için Kapaklı'daki kanaat önderleri ile bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Yönetiminin davetine Çerkezk?

GÜNDEM 28.10.2018 18:44:00 0

Önümüzdeki seçimde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Kapaklı Belediye Başkan Adayı olması beklenen Erbay Bekiroğlu’nun kahvaltıya katılan tek aday adayı olması dikkatlerden kaçmadı.

 

KAPAKLI’DA DEĞİŞİM

 

MHP Kapaklı İlçe Başkanı Serkan Genç’in ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltıya ilçe yöneticilerinin MHP Çankırı İl Başkan Yardımcısı Taşkın Özdemir ve bazı eski ocak başkanları da katıldı. Kahvaltıda konuşan MHP Kapaklı İlçe Başkanı Serkan Genç, Devlet Bahçeli’ye yakışır bir isimle Milliyetçi Hareket Partisi’ni Kapaklı’da temsil edeceklerini ifade ederek, Kapaklı’da değişim zamanının geldiğini, bu değişimin de ülkücü irade ile gerçekleşeceğini kaydetti.

 

“KİMSE AYRIMCILIĞA MARUZ KALMAZ”

 

Adaletin her an herkese lazım olduğunun altını çizen  İlçe Başkanı Genç, Kapaklı’yı adil ve adaletli bir yönetime götüreceklerini kaydetti. Resmi olmasa da Çerkezköy Adliyesi Yazı İşleri Müdürü Erbay Bekiroğlu’nun adaylar arasında yer aldığını ve kahvaltıya katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Serkan Genç, “Trakya’da ülkücü iradenin ne olduğunu, Milliyetçi Hareket Partili belediyelerin ne olduğunu merak eden arkadaşlarımız varsa buyursun bize baksınlar. Çakıllı Belediyesi’ne, Vize Belediyesi’ne, Demirköy Belediyesi’ne baksınlar. Nasıl belediyecilik yapıldığını ve yapılacağını çok net görebilirler. Milliyetçi Hareket Partisi’nin temsil edildiği bir belediyede herkese eşit muamele yapılır, kimse yöresine, töresine, ekonomik gücüne göre ayrımcılığa maruz kalmaz” dedi. 

 

“MİLLİYETÇİLERİN NELER YAPABİLECEĞİNİ ANLATACAĞIZ”

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ın neler yaptığını anlatmayacaklarını söyleyen Serkan Genç “Biz iktidara geldiğimizde Kapaklı’da ülkücülerin nelerin hayalini kurduğunu, milliyetçilerin neleri yapabileceğini anlatacağız. Önümüzdeki seçim sürecinde Kapaklı halkına ev ev, hane hane, kişi kişi bunu anlatacağız. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak belediyeyi bir kişiye, bir zümreye değil asıl sahibiolan millete teslim edeceğiz. Çiçeği burnunda Kapaklı ilçesini köy mantığıyla yöneten zihniyetten kurtarıp yaşanabilir kent mantığıyla yönetilen bir ilçe haline getirip Türkiye’nin örnek içeriği arasına sokacağız” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU