Kadın Kolları Yardımlaşma Derneği Başkanından TTSO'ya ziyaret 

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Tekirdağ Önder Çiftçi Kadın Kolları Yardımlaşma Derneği Başkanı Bahar Yarapsanlı'yı makamÄ

GÜNDEM 26.10.2018 16:09:00 0
Kadın Kolları Yardımlaşma Derneği Başkanından TTSO

Tekirdağ Önder Çiftçi Kadın Kolları Yardımlaşma Derneği tarafından Tekirdağ TSO'ya düzenlenen ziyarete Tekirdağ Önder Çiftçi Kadın Kolları Yardımlaşma Derneği Başkanı Bahar Yarapsanlı ile birlikte Kurs ve Eğitim Sorumluları Necla Çeşmeli, Nagihan Göksal, Reklam ve Tanıtım Sorumluları Hanife Koçaş, Türkan İlgün, Proje Sorumlusu Aysel Kahraman, Gezi ve Kültür Sorumlusu Sevgi Genç de yer aldı. 


EĞİTİM, YAŞAMLA BAĞ KURMANIN EN ÖNEMLİ YOLU

 
Tekirdağ Önder Çiftçi Kadın Kolları Yardımlaşma Derneği Başkanı Bahar Yarapsanlı, derneğin çalışmaları hakkında bilgiler vererek eğitimin yaşamla bağ kurmanın en önemli yolu olduğunu belirtti. Yarapsanlı, "Bu felsefesiyle 2015 yılında kurulan derneğimizin çalışmaları arasında, bölgemizde eğitim ve çiftçi kadın sorunlarının çözümüne yönelik somut projeler oluşturmak, resmi ve özel kuruluşlarla işbirliği yapmak gibi etkinlikler bulunmaktadır. Derneğimiz eğitimde fırsat eşitliğine katkı sağlamak amacı ile kuruluştan itibaren maddi imkânları kısıtlı fakat başarılı öğrencilere de burs vermektedir. Yardım toplama faaliyetleri, kurs, seminer, konferans, panel, sosyal ve kültürel etkinliklerle üyelerimizin bu tür faaliyetlerden yararlanmalarını sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" sözlerine yer verdi. Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay, "Öncelikle Dernek Başkanı Bahar Yarapsanlı nezdinde tüm dernek yetkilileri ve üyelerini yapmış olduğunuz başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum. Kuruluş amacı, misyonu ve vizyonu ile derneğinizin şehrimize ve bölgemize katkı sağladığı ve bundan sonra da sağlayacağına olan inancımız tamdır. Tekirdağ TSO olarak işbirliği potansiyelimizi arttırmak ve geliştirmek üzere kurum olarak hazır olduğumuzu ifade ediyor, nazik ziyaretiniz için sizlere teşekkür ediyor, dernek çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ