'Oy artırmak için değil, kazanmak için çalışın'

Saadet Partisi 'Seçime Hazırlık İlçe Başkanları Birinci Grup Toplantısı' Süleymanpaşa İlçe Başkanı Cemal Açıkgöz ve Çorlu İlçe Başkanı Aytuğ Aslan'ın da katÄ?

GÜNDEM 25.10.2018 17:02:00 0

2019 yılı Mart ayında yapılacak seçimin çok önemli olduğunu ifade eden Karamollaoğlu “Genel seçim değil, iktidar değişmeyecek ama biz bu seçimleri iktidarın değişmesi için ilk adım olarak görüyoruz. Yaptığımız bu toplantılar da mahalli seçimlerde yapacağımız büyük hamlelerin oluşmasına zemin hazırlayacak ve bizi iktidara taşıyacaktır” dedi.

 

“HANIM ADAYLAR SDA GÖRMEK İSTİYORUZ”

Yerel seçimlerde halka bilindik vaatlerde bulunmayacaklarını ifade eden Karamollaoğlu, “Yolsuzluğa, israfa, rüşvete geçit vermeyeceğiz. Liyakati savunacağız. Yemeyeceğiz, yedirmeyeceğiz. Şehirlerimizi kimliğine, tarihine uygun hale getireceğiz. Halka bunlarla gideceğiz” dedi. İlçe başkanlarına seçimlerde izleyecekleri yol ile ilgili de tavsiyelerde bulunan Karamollaoğlu, “Kazanacağınıza inanın, oy artırmak için değil kazanmak için çalışın. İşte o zaman başarı elde edilir. Bunun için de öncelikle kazanacak adayı bulmanız gerekir. Bulacağınız isim itibarı olan, milletin derdi ile dertlenen, insanların hakkını sonuna kadar savunacak özellikleri bir arada olmalıdır. Ayrıca hanım adaylar da görmek istiyoruz. Çünkü toplumun yarısı hanımlardan oluşuyor. Biz bunu görmezden gelemeyiz” dedi.

 

“KRİZ ÇARŞI PAZARDA VAR AMA SARAYDA YOK”

Ülke gündemi ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Karamollaoğlu, iktidar tarafından ekonomik kriz olmadığı yönündeki açıklamaları anımsatarak “Ülke ekonomik krizden kan ağlarken çıkıp ‘kriz yok, bunlar bize karşı oynanan oyunlar’ diyorlar. Bir çarşıya pazara çıkın da görün. Ama anladığımız ve gördüğümüz kadarı ile kriz çarşı pazarda var ama sarayda yok” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ