Sigortacılık sektörünün sorunları tartışıldı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası 13. Meslek Komitesi tarafından, sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren üyelerin sorunlarının tespiti ve çözüm önerilerinin bulunması amacıyla "Sigortacılık Se

GÜNDEM 24.10.2018 15:36:00 0
Sigortacılık sektörünün sorunları tartışıldı

Çalıştaya;  Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası 13. Meslek Komitesi Başkanı Özber Çetin, Başkan Yardımcısı Alev Arslan, Komite Üyeleri; Hüseyin Ersoy, Umut Güngör, Ümit Kurtulmuş, Hüseyin Toker, Seran Bozkurt ve Sigorta Acenteleri Yetkilileri katıldı.

 

OCAK AYINDA 2’NCİSİ DÜZENLENECEK

Toplantının açılış konuşmasını yapan 13. Meslek Komitesi Başkanı Özber Çetin; “Önemli olan ortak menfaatleri bulup onlarla ilgili çözüm önerileri üretmektir” dedi. Çalıştayda sektörün giderek artan sigorta maliyetleri konusu detaylı olarak irdelenmiş ve sektöre menfaat sağlayacak iyileştirmelerin bir an evvel hayata geçirilmesi yönünde görüş alışverişinde bulunuldu. Çalıştay sonunda Sigorta Acenteleri; Çorlu Sigortacılar Platformu’nun oluşturulması, Yatırımın Çorlu’da yapılması hizmetin Çorlu’dan karşılanması, 2019 Ocak ayı içerisinde ikinci Çalıştayın yapılması ve Çorlu sigortacı profesyonellerinin Çorlu TSO’da tek yumruk olması konusunda fikir birliğine vardı.

Haber / Menşure KARDEŞ