Baş Belaları Kapaklı'da izleyici ile buluştu

Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Baş Belaları isimli tiyatro oyunu izleyici ile buluştu. 2 saat süren ve Kapaklı Belediye Baş

GÜNDEM 24.10.2018 14:36:00 0
Baş Belaları Kapaklı

Baş Belaları isimli tiyatro oyunu önceki akşam saat 20:00’da Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu’nda sahnelendi. Yosi Mizrahi, İpek Tanrıyar ve Dost Elver’in rol aldığı 2 perdelik komedi oyununu İrfan Kangı yönetti. Ücretsiz sahnelenen tiyatro oyununda, ‘Meltem ve Kerem çiftinin aynı evde yaşamaya başlamasının ardından hayatlarının nasıl değiştiği, Meltem’i evden kovmak isteyen Kerem’in arkadaşı Taner’den yardım istemesinin ardından yaşanan olaylar komik bir dille anlatıldı.

 

AYAKTA ALKIŞLANDILAR

2 saat süren ve Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, ÇOSB Kurumsal İletişim Müdürü Gökhan İnce ve çok sayıda tiyatro severin izlediği oyunun ardından oyuncular ayakta alkışlandı.

 

“TİYATRO ÇOK ÖNEMLİ BİR SANAT”

Tiyatronun eğlence ve ilham kaynağı olduğunu belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Tiyatro çok önemli bir sanat. Böyle bir yeteneğe sahip olduğunuz için sizleri tebrik ediyorum. Sizleri sahnede görüyoruz ancak bir tiyatro ekip çalışmasıyla var oluyor. Oyunun görünmeyen tarafındaki arkadaşlarımızın da emeğine sağlık. Aynı zamanda tiyatro yaşamı farklı yönleriyle görmemizi sağlar. Hayatımızdan kesitlerini gözümüzün önüne alarak bizlere ışık tutuyor.Hayatın gizini, daha çok bir tiyatro sahnesinin derinliğinde kavrayabiliyoruz.Sayenizde halkımızla birlikte çok keyifli bir akşam geçirdik. Kırmızı perdelerimiz hiç eksik olmasın” diyerek oyunculara çiçek takdim etti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU