Kapaklı Sitespor haftayı puansız kapattı

Tekirdağ Süper Amatör Ligde yükselişe geçmeye çalışan Kapaklı Sitespor hafta sonu, Ergene Ulaşspor'a konuk oldu. Ergenegücü Ulaşspor karşılaşmadan 4-0 galip ayrılarak üç puanı hanesine

SPOR 23.10.2018 17:12:00 0
Kapaklı Sitespor haftayı puansız kapattı

Pazar günü Ergene Sahası’nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Ergenegücü Ulaşspor etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren Kapaklı Sitespor kalesinde gol arayan Ergenegücü Ulaşspor karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde Eyüp’ün ayığından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. İlerleyen dakikalarda İbrahim ile bir gol daha bulan Ergenegücü Ulaşspor farkı 2’ye çıkardı.

 

FARKI 3’E ÇIKARDI

Karşılaşmanın ilk devresi Ergenegücü Ulaşspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. İlk devreyi 2-0 önde tamamlayan Ergenegücü Ulaşspor ikinci devrede de üstünlüğünü sürdürdü. Kapaklı Sitespor ise rakibi karşısında varlık gösteremedi. Çok rahat bir oyun ortaya koyan Ergenegücü Ulaşspor Samet ile bir gol daha bularak farkı 3’e çıkardı.

3 PUANDA KALDI

Oyun disiplinden kopan Kapaklı Sitespor kalan dakikalarda farkı indirmeye çalışsa da istediğini elde edemedi. Son dakikalarda Yusuf ile bir gol daha bulan Ergenegücü Ulaşspor karşılaşmadan 4-0 galip ayrılarak üç puanı hanesine yazdırdı. Kapaklı Sitespor üç puanda kaldı.

Haber / Gökhan YILMAZ