'Engelleri hep birlikte ortadan kaldırmalıyız'

Kapaklı Belediyesi ilçede ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara desteğini sürdürüyor. Sosyal belediyecilik anlayışıyla daima ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduklarını belirten Kapaklı Belediye Ba?

GÜNDEM 23.10.2018 16:41:00 0

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı’da yaşayan ve akülü tekerlekli sandalye ihtiyacı olan Mustafa Şimşek, Ayşe Onbaşı ve Mehmet Mustafa Domurcuk’a tekerlekli sandalyelerini teslim etti.

 

“ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Akülü tekerlekli sandalye ile engelli vatandaşların ailelerinin de desteği ile istedikleri yerlere gidebilme özgürlüğüne sahip olacağını kaydeden Başkan Mandalı “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gerekli desteği ve önemi her zaman vermeliyiz. Biz belediye olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapma gayreti içerisindeyiz” diye konuştu.

 

“HER SAĞLIK BİREY, BİR ENGELLİ ADAYIDIR”

Başkan Mandalı, sosyal belediyecilik anlayışıyla daima ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduklarını ifade ederek “Engelli vatandaşlarımıza akülü sandalyelerini teslim ettik. Unutulmamalıdır ki, her sağlıklı birey de birer engelli adayıdır. Engelli vatandaşlarımız ile bütünleşmeli, engelleri birlikte ortadan kaldırmalıyız. Biz Belediye olarak bu konuda üstümüze düşen görevi yerine getiriyoruz. Her zaman onların yanlarında olmaya devam edeceğiz. Araçlarımızın hayırlı olmasını diliyor, tüm engelli kardeşlerimize sağlık ve sabırlar diliyorum” dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ