4 fetö şüphelisi Yunanistan'a kaçarken yakalandı

Edirne İpsala'da bir aracı durduran jandarma ekipleri, yasa dışı yollarla Yunanistan'a çıkış yapmak isteyen 4 fetö/pdy şüphelisi ile 1 organizatörü yakalayarak gözaltına aldı.

GÜNDEM 22.10.2018 18:39:00 0
4 fetö şüphelisi Yunanistan

Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, İpsala’da şüphe üzerine bir aracı durdurdu. Araçta arama yapan jandarma ekipleri, 4 kişinin fetö/pdy bağlantılarının olduğunu tespit etti. Şüpheliler ile organizatör gözaltına alınırken, emniyete götürülen şüphelilerin, Ankara 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nce 'silahlı terör örgütüne üye olmak’ suçundan yargılaması devam eden Ü.H., Ordu 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nce 'silahlı terör örgütüne üye olmak’ suçundan yargılaması süren H.B., Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu’nun soruşturması kapsamında  aranan M.D.A. ve B.A. ile organizatör K.E. oldukları tespit edildi.

3 KİŞİ TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ü.H., H.B. ve K.E. tutuklanarak, cezaevine konulurken,  M.D.A. ve B.A. Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Haber / Şaban KARDEŞ